Friday Finds

Kofferbak organizer

Als je me volgt via Instagram heb je wellicht gezien dat ik sinds een paar weken een nieuwe auto heb. Super blij mee natuurlijk maar ik vond ook dat ik wel iets netter mocht zijn, niet qua rij-stijl maar qua kofferbak zeg maar :).

De kofferbak in mijn vorige auto was toch wel een beetje een zooitje. Paraplu’s, plastic zakken, gele hesjes, kerstboom naalden van een paar jaar, hahaha noem het maar op. Dat wilde ik niet meer in mijn nieuwe auto dus op het internet deze organizer gevonden.

Opgevouwen stelt het helemaal niets voor en is hij zo plat als een dubbeltje dus makkelijk op te bergen. Uitgeklapt heeft hij 3 opbergvakken maar geeft nog wel voldoende ruimte om ook je boodschappen op te bergen.

In een van de vakken heb ik de ruitenontdooi-spray (is dit een woord?), een stuk touw, paraplu en allerhande andere ‘troepjes’ gedaan. Dan is 1 vak (nog) leeg, makkelijk om zo een tas in te zetten of pakken drinken dat soort zaken en de 3e heb ik gebruikt om de gele hesjes in op te bergen. Zo ziet mijn achterbak er netjes uit en ik ga mijn best doen om dat zo te houden.

Heel handig ding en ik betaalde er EUR 5,- voor.

Hoe ziet de kofferbak van jouw auto eruit?

Annette

11 thoughts on “Friday Finds

  1. Wat handig zeg, zo’n kofferbak organizer. Ik wist niet dat dit bestond. Vroeger, toen wij nog een auto hadden, probeerden we de spullen in de kofferbak nog wel eens georganiseerd te houden met manden, tassen en kratten. Maar zo’n organizer is veel handiger omdat die flexibel is. Goeie tip!

    Like

  2. ik ken ze, super handig.. maar ik kan zoiets maar niet aan die man van mij slijten. Er stond een krat in met allerhande auto dingen, lampen, hesjes etc. en de rest dwaalde ergens rond. Ik heb niet gezien dat je een nieuwe car hebt, leuk! Veel rijplezier in je nieuwe bolide!

    Like

  3. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s