Solstice

Sleek Highlighter Palette Solstice

Mijn dochter kocht dit prachtige highlighter palette van Sleek. Ik gaf haar uiteraard opdracht om alvorens ze het ook maar dacht aan te raken hahaha op de foto te zetten voor haar moeders blog :).

Tot een anderhalf jaar geleden gebruikte ik nooit highlighter nu gebruik ik het eigenlijk elke dag. Tsja, het kan soms verkeren nietwaar? Ik was een beetje sceptisch over highlighter in het verleden wist niet zo goed wat ik ermee aan moest maar toen er een product in de Styletone zat ben ik het gaan proberen en was ik eigenlijk snel om.

Zelf draag ik dagelijks een highlighter in stickvorm van de P2 in een zacht-roze tint. Toppertje is dat en hij past heel goed bij mijn huid. Een beetje groen van jaloezie keek ik toch wel naar dit palette van Isabelle.

Het is een super gepigmenteerd palette dus voorzichtigheid geboden als je er niet als een soort glow in the dark queen bij wilt lopen (als dat je ding is dan MOET je dit palette hebben).  Het palette heeft 2 baked powder highlights en luxe crème poeder en zijdezacht poeder.

Hoe mooi wil je het hebben? Volgens mij was deze rond de EUR 15,- en heeft ze deze bij de ICI Paris XL gekocht. De verpakking in rose-goud is natuulijk ook een plaatje om te zien. Zelf gebruik ik highlighter met name bovenop het jukbeen en soms een beetje net onder de wenkbrauw. Je kunt het ook nog op de brug van je neus doen en in het kleine boogje van je bovenlip. Zelf vind ik die laatste twee – met name voor overdag- een beetje te veel van het goede maar ga je lekker uit of heb je een feest dan kun je dat natuurlijk prima doen.

Wat een mooi highlighter palette en wat een goede prijs ook. Als jij dus zoiets zoekt zou ik zeggen ga op zoek naar deze. Je moet er even mee spelen voor het beste resultaat (maar is dat niet bij elk nieuw make-up product eigenlijk zo?) en omdat het pigment zo goed is kun je het beste voorzichtig beginnen. Je kunt beter twee keer een beetje aanbrengen dan dat je moet gaan zitten vegen (maar dat is mijn bescheiden mening).

Toppertje en ik ben blij dat ik hem aan jullie mocht laten zien. Foto credits: Isabelle <3.

Annette

 

 

13 thoughts on “Solstice

  1. Mooi palette! Ik snap dat je moet oefenen met zoveel glow..wow! Ik zoek ook een roze-achtige highlighter, ik heb nu een witte, maar die is very white. A whiter shade of pale… zoiets 🙂

    Like

  2. Ik vind highlighter echt een extraatje, soort van slagroom op de taart. Ik geniet zeker als ik het product erbij pak.

    Mooie prijs daar is ook niet mis mee. Ik had gisteren ook twee blush palettes van dit merk gezien en ik ben nu zo bang dat ik toch terug ga om ze te kopen. 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s