Bluetooth Speaker

Bluetooth speaker

Ik houd van muziek en heb het liefst de hele dag de muziek aan. Toen wij op kantoor nog in het rijke bezit waren van een kantoor hadden we daar een radiootje aan, heerlijk. Nu zitten we open plan dus moet ik me met oortjes behelpen.

Bluetooth speaker

Ook niet erg natuurlijk moet me alleen bedenken dat het heel gek is als ik nog wel eens in zingen uit wil barsten hoe dat voor de collega’s is :). Anyway, van GSMpunt kreeg ik deze leuke bluetooth speaker toegestuurd.

De Bluetooth speaker heeft een bereik van 10 tot 15 meter. Op de speaker zit ook een 3,5 mm AUX ingang voor als je muziek wilt afspelen van een apparaat waar geen bluetooth opzit. De batterij zorgt er voor dat je tot wel 8 uur lang muziek kunt afspelen. De Bluetooth speaker geeft een super geluid met een sterke bass (85 Decibel bij 100 Hz). Prettig want thuis heb ik geen stereo-installatie meer staan. Nu kan ik toch op een makkelijke manier naar mijn muziek luisteren bijvoorbeeld op mijn thuiswerkdag of straks met mooi weer in de tuin.

De speaker is met rubber afgewerkt. Dit zorgt er voor dat de bluetooth speaker tegen een stootje kan. Je krijgt er ook nog een draagkoord bij zodat je hem eventueel op kunt hangen. En dan het allerbeste van deze leukerd: De Nude Audio Move Super M speaker is IPX5 gecertificeerd. Dit betekent dat de speaker in de badkamer gebruikt kan worden! Nu is het natuurlijk niet de bedoeling dat je hem bij je onder de douche zet dat is teveel van het goede maar hij is spatwaterdicht.

Bij GSMpunt hebben ze telefoon accessoires, telefoons en tablets. Neem er zeker eens een kijkje als je naar een dergelijk product op zoek bent.

Wat is jouw favoriete muzieksoort?

Annette

Ik ontving dit product ter review

 

10 thoughts on “Bluetooth Speaker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s