Friday Finds

Vaderdag

De Frinday Find van deze week is er natuurlijk een voor Vaderdag. Aanstaande zondag zetten wij onze pappa’s in het zonnetje en ik die van mij ook natuurlijk.

horlogemaakset

Ik weet echt nooit iets voor Vaderdag hahaha. Shoppen voor mannen vind ik gewoon heel lastig. Je wilt niet weer met een aftershave of paar sokken aan komen zetten toch? Dus ik ging tijdig op zoek en in mijn snuffeltocht vond ik deze set.

Mijn vader is de horlogemaker van de familie. Hij is er niet alleen dol op (alles wat glimt – ik heb het dus niet van een vreemde) maar iedereen komt naar mijn vader als er een schakeltje, batterijtje of iets anders met een armband of horloge moet gebeuren.

Mijn moeder heeft een ‘set’ in haar handtas bestaande uit een kurken onderzetter, een hamertje en punaises 🙂 hahaha ja echt waar. Dat kan natuurlijk niet dus krijgt hij dit jaar een ‘professionele’ set van mij. Dit etui bevat alles wat hij nodig heeft om horloges weer tot leven te wekken, groter of kleiner te maken en de batterij eruit te kunnen halen.

Horlogemaakset

Komt hij toch even poep-sjiek voor de dag nietwaar? Ik vond deze zet op wish.com en betaalde rond de EUR 9,-. Ik denk dat hij er heel blij mee gaat zijn.

Wat heb jij voor je vader in petto?

Annette

5 thoughts on “Friday Finds

  1. Dat is een leuk cadeau, ik denk dat hij er heel blij mee zal zijn! Mijn ouders leven niet meer, maar ik heb een soort van cadeautje voor Jeroen…wat ook eigenlijk voor mij is… niet een heel speciaal vaderdag cadeau maar een cadeau voor ons.. ehmm…lekker warrig verhaal, hahaha.
    Zondag laat ik het zien (als ik het niet vergeet…)

    Like

  2. Wat een supercadeau! Daar gaat je vader vast heel blij mee zijn. Ik koop gewoon een lekkere fles wijn voor mijn vader en een zak drop. Daar maak ik hem altijd blij mee.

    Like

  3. Pingback: Friday Finds | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s