Unboxing

Styletone Juni 2016

Lekker hoor, daar was hij alweer. De Styletonebox van de maand Juni. Direct na het openmaken werd ik alweer blij van de inhoud want wat ik zag bracht mij in juichstemming. Kijk je weer mee?

Style

We beginnen met deze leuke kleurrijke verpakking. Het is een highlighter van het merk Peony Cosmetics. Nooit van gehoord dus altijd leuk om te ontdekken. De highlighter kost een flinke duit en staat in het boekje voor EUR 20,95. Dat zou ik zelf niet uitgeven aan zo’n stift. De hele box is deze maand trouwens parabenen vrij (en altijd dierproefvrij). De stick zit verder vol met verzorgende ingrediënten en een lekkere dot Shea boter. De kleur is prachtig maar moeilijk op de foto te vangen. Als ik hem draag zal ik een instagram foto plaatsen. Mooi product, mooie kleur.

Dan gaat er iets mis met mijn boekje, zo te zien mis ik een aantal pagina’s dus moet ik voor de overige producten mr. Google raadplegen. De spons is een body scrub van het merk Daily Concepts. De spons is EUR 6,-. Ik heb al een paar konjac sponsjes in gebruik maar deze is al lekker zacht van zichzelf. Hij gaat mee onder de douche en ik laat het weten. Ik ben niet zo van de scrubs maar dit vind ik superhandig gewoon in sponsvorm, geen gedoe. Me like!

Styletone box juni 2016 Body Scrubber Daily concepts

Een solid parfum van Glow to a cause is het volgende dat ik in de box tegenkom. Ik heb even gekeken wat deze online moet kosten en ik zie een bedrag van rond de EUR 15,-. De geur is heel erg subtiel wel fijn voor de zomer deze solid blijft langer zitten dan parfums op alcohol basis en voor de zomer is dat fijn want alcohol op de huid kan in combinatie met zon nogal eens voor irritaties zorgen. 5% van de aankoop prijs gaat naar het goede doel en dat vind ik altijd mooi als bedrijven dat doen.

Dan de topper wat mij betreft. Net als vorige maand een topper van het merk Manna Kadar vorige maand een bloedmooie lipstick die ik een paar keer per week gebruik nu een prachtige oogschaduw (maar ook als highlighter of blush te gebruiken). Helemaal mijn kleur dit. Heel blij mee en kijk even naar die glans. Deze mono kost EUR 17,95 en zit in de tas mee naar Londen. Handig voor een everyday make-upje.

Tot slot nog een lipstick van het Italiaanse merk Note. Ik raadpleeg mr. Google en zie dat deze rond de EUR 8,50 doet online (moet er wel een wisselkoers voor aanspreken dus helemaal precies weet ik het niet). De kleur is 09 Bronzed pink. Ik vind hem een beetje meer bruin/oranje dan bruin roze maar voor de zomer als je zelf een beetje gebronst bent 🙂 is deze prachtig.

Wat een fijne box weer. Het thema is onder de zee, 4x een nieuw merk en 1x een merk dat we al eerder mochten ontvangen. Het thema is gekozen omdat alle bedrijven iets doen met het goede doel c.q. terug geven aan de natuur. Dat is mooi in deze tijd en je kunt er als beetje merk bijna niet meer omheen om lief te zijn voor de natuur, mens, dier en omgevingsvriendelijk te zijn. Ik ga met de producten in de weer en kan alles wel gebruiken.

Welk product spreekt jou het meest aan?

Annette

13 thoughts on “Unboxing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s