Nagels #27

Barry M. Green Berry

Het lakje dat je deze keer in de update ziet kocht ik onlangs in Londen. Het is een lakje van Barry M. een populair nagellak merk in de UK. Volgens mij wordt het in Nederland wel bij de Forever 21 verkocht maar dat weet ik niet zeker.Ik vind het leuk om een lakje mee te nemen vanuit Londen. Het is toch weer een leuke herinnering aan een leuke trip. Vorig jaar kocht ik die prachtige Rose-gouden lak van Models Own die vond ik echt waanzinnig mooi ook.

Het lakje komt uit de Hi Shine collectie en heet Green Berry. Ik geloof niet dat ik bessen die deze kleur hebben in mijn mond zou steken maar dat terzijde :). Het is een heerlijke opvallende kleur die ook veel complimenten oplevert. Of ik nu ergens bij de kassa sta of iemand die gewoon mijn hand pakt en zegt: “wat een waanzinnige kleur”  hahaha best grappig en een beetje awkward dat wel.

De lak dekt prima, 2 laagjes geven een volledige dekking en de houdbaarheid is helemaal prima. Ik heb hem nu 3 weken op en heb alleen wat kleine slijtageplekjes op de uiteindes van mijn nagel. Tijd dus voor mij voor een nieuwe kleur maar hij is prachtig nietwaar?

Ik weet niet meer wat ik ervoor heb betaald. Volgens mij was het 4 engelse pond waarvan 1,75 naar het goede doel gaat. Het lakje is een Limited Edition die speciaal voor onderzoek tegen baarmoederhalskanker te koop was. Dus 2 vliegen in 1 klap EN het goede doel steunen EN een mooi lakje.

Barry M. Green Berry

Nu ben ik deze week ook weer in Londen (Lucky Bastard) maar dit keer voor het werk. Hoeveel ik van Londen ga zien is twijfelachtig als ik de agenda bekijk (half 9 starten 11 uur in de avond klaar) maar volgens mij staat er voor de woensdag een ‘vrije avond’ op het programma. Dan hoop ik toch nog even een klein shop-slagje te kunnen staan :).

Fijne week en vinden jullie deze kleur ook niet prachtig?

Annette

5 thoughts on “Nagels #27

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s