Friday Finds

Kattenpennen

Als crazy cat lady kon ik deze Friday find niet weerstaan. Een setje van  4 pennen (het zijn zwarte fineliners) in pastelkleurtjes met een te leuk kattenkopje en dito staartje.

Kattenpennen

De meeste bloggers hebben er een zwak voor –stationary- of het nu pennen, post-its, stempels, opschrijfboekjes of andere ‘handige’ bureau artikelen zijn wij moeten het hebben. Ik zeg bewust wij (gedeelde smart is halve smart 🙂 ) want ook ik koop dit soort dingen graag.

Heb ik het nodig? Nee niet echt maar pennen zijn altijd handig (is mijn excuus) want die raak je regelmatig kwijt, de kids gaan ermee aan de haal en net als sokken (lees hier mijn single-sok artikel) verdwijnen ze ook gewoon spoorloos.

Dit setje van 4 pennen kost EUR 3,-. Kijk daar kan zelfs bijna de Action niet tegenop toch? Er komt nog een setje mijn kant op met ook een superleuke afbeelding maar die zal ik voor een volgende Friday Find bewaren. Ik speur weer even door op het internet.

Fijn weekend alvast.

Annette

10 thoughts on “Friday Finds

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s