Weekoverzicht

Weekoverzicht #137

Heerlijk mijn weekje vakantie is van start gegaan. Maar dat lees je volgende week, wat ik de afgelopen week deed lees je nu.

koffie, thee en een lege koekverpakking 🙂

Maandag

Volle dag vandaag, als ik even wil gaan lopen buiten ben ik nog maar op de hoek van de straat als de regen losbarst, getver, ik loop in eerste instantie nog stug door denkend dat het om een buitje gaat maar besluit om toch maar rechtsomkeert te maken en ben dus na 12 minuten weer binnen. Nou ja, beter iets dan niets en uiteraard gaat een kwartier later het zonnetje een beetje schijnen. Ik maak het goed door te sporten aan het einde van mijn werkdag en na een lekker douche stap ik de keuken in voor de Linguine maaltijd uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

Naar kantoor, was er twee weken niet geweest en ergerde me rot aan de vuile vaat in de keuken. Dus even een narrige mail eruit gestuurd dat mensen hun zooi achter zich op moeten ruimen als ze een dagje op kantoor zijn. Denk niet dat het helpt maar mijn frustratie was eruit. Verder lekker gewerkt en even bijgekletst met een paar collega’s. We eten de Tuna melts uit de box en dat was lekker.

Woensdag

Veel meetings vandaag maar het loopt verder wel lekker. Moet wel echt een begin maken met mijn overdracht voor het team in de UK die volgende week als ik vrij ben de boel moeten overnemen. Normaal is dat minimaal maar nu met al die vacatures moeten ze helaas toch wat zaken voor me gaan regelen. Ik ga stemmen, wilde dit lopend doen maar wederom gooit de regen roet in het eten en ga ik toch maar met de auto. Ik sport weer en Timo mag de 3e maaltijd uit de box koken en dat is een Duits biefstukje met een stamppotje, lekker ook weer.

Donderdag

Er staan weer wat telefonische interviews gepland en in de middag brief ik mijn collega’s in de UK wat ze te wachten staat volgende week. Ik heb mijn managers streng toegesproken ook zelf even de handen uit de mouwen te steken maar of het helpt weet ik natuurlijk niet. Derde en laatste keer sporten voor deze week.

Vrijdag

Laatste loodjes en ik probeer mijn agenda zo leeg mogelijk te houden. Tussen de middag staat de bandenwissel op het programma zodat ik op mijn – toch zuiniger – zomerbanden volgende week richting Zeeland ga. De papieren zijn allemaal binnen en ik krijg een code om de deur van mijn verblijf te openen zodat het contactloos kan gaan 😊 nou dat zal wat worden, technisch nobe als ik ben hahaha maar we gaan het zien. Iets voor 4 uur stop ik ermee want ik moet ook nog naar de tandarts. Zo mijn vrije week kan beginnen.

Weekend

Naar de markt, was hoognodig want 2 weken niet geweest. Ik haal kaas en een zak drop om mee te nemen, toch ook maar bloemen was het eigenlijk niet van plan omdat ik er het grootste deel van de week niet ben maar besluit de marktkooplui toch ook deze week maar te steunen 😉. Ook haal ik wat boodschapjes – met name lekkere dingen – om mee te nemen volgende week en de rest zie en regel ik wel als ik daar ben. Jammer dat de horeca nog niet open is maar komt vast helemaal goed.

Ik wandel twee dagen een flink stuk, heerlijk dat zonnetje hoop dat ik dat komende week ook vaak mag hebben. Ook snoei ik wat in de tuin, klein beetje maar de appelboom moet er echt even aan geloven de bovenste takken worden zo hoog, weg ermee. Op zondag pak ik de eerste dingetjes alvast in zodat ik maandagochtend alleen mijn toiletspullen en wat dingen uit de koelkast hoef te halen.

Ik heb er zin in!

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ben ik toch benieuwd wat voor koekjes daar inzaten….Fijne week en ik heb mooi weer besteld voor je dan hebben wij het ook 🙂
  Goede tip van die winterbanden moeten ook maar even snel een afspraak maken.
  Geniet van je dagen in Zeeland en rust lekker uit. Hoop niet dat je volgende week opgezadeld wordt met een stapel (extra) werk,

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk je hoofd even leeg maken.
  Het wordt in ieder geval mooi weer en geniet er van.
  Jammer dat de horeca nog niet open is ,maar je kan vast wel iets ” to go” krijgen tijdens je wandeling.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s