Revita

Revita Shampoo & Conditioner

Via de site Verbeterhaar.nl kreeg ik een fijne shampoo en conditioner toegestuurd. Zoals jullie weten kleur ik mijn haar met regelmaat en dat komt je haar niet ten goede natuurlijk. Ik ben dan ook altijd wel op zoek naar fijne producten die mijn haar weer wat liefde terug geven.

Revitacor Shampoo & Conditioner

De webshop bestaat nog niet zo lang maar heeft toch al een fijne selectie met haarverbeterende (duh!) producten. Hierbij moet je denken aan shampoos tegen droog haar, shampoos tegen roos/schilfers, shampoos/lotions tegen haaruitval maar ook supplementen om de algemene haargroei een boost te geven.

Ik kreeg dus de Revita shampoo & conditioner om uit te proberen. De verpakking oogt wat mannelijk (vind ik persoonlijk) in de stoere driehoekige doosjes. De flessen zelf zijn gewoon rond.

De shampoo bevat geen schadelijke ingrediënten die in 9 van de 10 gevallen wel in de ‘supermarkt shampoos’  voorkomen. Daarnaast bevat de Revita Shampoo 0,25% ketoconazol wat een anti-schimmel effect heeft op de hoofdhuid. Wat goed helpt tegen bijvoorbeeld roos.

De Revita Shampoo is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval. Na veel onderzoek heeft DS Laboratories, één van de voorlopers op het gebied van haaruitval, deze unieke shampoo weten te ontwikkelen. Revita Shampoo bevat zeer krachtige en unieke ingrediënten die de hoofdhuid gezond houden en de haargroei en haarzakjes optimaliseren en stimuleren.

Dat klinkt helemaal prima. Mijn haar is natuurlijk door het vele kleuren behoorlijk broos dus een shampoo & conditioner die kunnen ondersteunen om de boel in fatsoen te houden en bij voorkeur ook op mijn hoofd kan ik alleen maar toejuichen.

De combinatie van anti-oxidanten, ontstekingsremmende werking en DHT blokkerende ingrediënten zorgen ervoor dat de Revita Shampoo uniek is in zijn soort en werkzaamheid. Revita shampoo is geschikt voor mannen en vrouwen en werkt het beste in combinatie met de Revita.COR Conditioner.

Waarom Revita Shampoo?

– Gezonde hoofdhuid

De unieke combinatie van ingrediënten in de Revita Shampoo zorgen dat de hoofdhuid gezond blijft en dat de haarzakjes versterkt worden.

– Premium ingrediënten

De Revita Shampoo bevat ketoconazol. Ketaconazol gaat DHT tegen waardoor de haarzakjes niet verschrompelen en gezond blijven.

– Revita Shampoo is veilig

Bevat geen schadelijke stoffen en is zeer veilig in gebruik.

– Revita Shampoo bevat natuurlijke ingrediënten

Bevat geen Sodium Lauryl Sulfate (SLS) of Sodium Laureth Sulfate (SLES) welke bekend staan om het beschadigen van het haar en haarzakjes.

Ik heb de producten nu een goede 3 weken in gebruik en ik kan je zeggen dat de haarbreuk echt wel een stuk minder is. Veel minder haar om uit het doucheputje te plukken (ieuw!) maar vooral als ik mijn haar met de tangle teezer te lijf ga zie ik dat ik veel minder haar verlies. Heel fijn dus. De shampoo heeft een prima geur maar over de conditioner moet ik even een kleine waarschuwing uitdelen. De eerste keer dat ik deze gebruikte sloeg de scherpe geur (medicinaal) enorm op mijn ogen en keel. Na de 2e keer gebruik werd dit al minder en nu heb ik er geen last meer van. Je went dus wel aan de geur maar die eerste keer wow, heftig J. Mijn haar is wel supergoed doorkambaar en dat vind ik wel heel fijn. Ik kom maar al te vaak conditioners tegen die mijn haar niet goed ontklitten.

Revitacor Shampoo & Conditioner

Deze producten zijn met hun EUR 25,- niet goedkoop maar doen niet onder voor producten die we bijvoorbeeld bij de kapper meenemen. Aangezien deze producten ook nog eens vol zitten met fijne ingredienten is dit een hele goede keuze. Ik vind het aanraders helemaal als je last hebt van de bovengenoemde kwaaltjes.

Wat doe jij om je haar in goede conditie te houden?

Annette

Ik heb deze producten ter review ontvangen (disclaimer)

9 thoughts on “Revita

 1. Grappig, ik vind de flessen net als jij heel mannelijk overkomen. Maar vind ze wel heel mooi.
  Ik ben gebrainwashed door L’ANZA, daar kan ik echt niet meer zonder, maar eerlijk is eerlijk: dit klinkt zeker niet verkeerd!

  Like

  • L’anza ken ik (nog) niet maar ik heb je review gelezen 🙂 Ik zeg altijd maar gaat om de inhoud maar natuurlijk vinden wij vrouwen het net altijd leuker als er een mooi doosje ofzo omheen zit. Maar ik vind de verpakking best stoer.

   Like

 2. De geur herken ik… dat medicinale had Selsun vroeger ook. Rook ook heel sterk. Klinkt als een prima shampoo, ik zie ook soms teveel haar in mijn borstels en van Tom helemaal… dat putje in inderdaad…

  Like

  • 🙂 je zou eigenlijk zo’n versnipperaar onder dat putje moeten hebben (zoals je in Amerikaanse keukens wel eens ziet) heb je ook geen verstopping meer. Jakkes, ik gooi regelmatig een halve fles ontstopper erdoor met die lange haren van mij en mijn dochter 😦

   Like

 3. Altijd leuk om een nieuw product te proberen. Er zijn genoeg redenen om deze shampoo een kans te geven, zo te lezen. Ik probeer twee keer per week een masker op mijn haar om in goede conditie te houden.

  Like

 4. Dit klinkt wel heel goed! Ik heb zelf mijn haar nog nooit echt gekleurd (alleen dit jaar één keer wat highlights), maar het is van nature niet zo sterk als ik het zou willen, met name in de zomer niet (het wordt snel droog en breekbaar). De geur van lijkt mij wel iets minder fijn!

  Like

  • Ja de zomer kan flinke schade aanrichten ook. Ik probeer sinds een paar jaar mijn haar ook wat meer te bedekken als ik op vakantie ben met een leuke sjaal. Heb ook wel eens special olie gehaald maar werd zo bagger vet dat was niet te doen.

   Like

 5. Pingback: Opgemaakt #21 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s