Friday Finds

Waterbeads

Ik heb weer zoiets geks gevonden. Waterbeads. Balletjes die enorm groot worden door opname van water. Superleuk in een vaas of bloempot. Ik bestelde er 1000 voor EUR 1,- Ik kreeg 10 zakjes in verschillende kleuren met elk dus 100 beads (formaat speldenknopje).

Toen het pakje binnenkwam wist ik eerst niet wat het was. Ik dacht nog wat heb ik nu weer besteld haha maar bij nadere inspectie bleken het de waterbeads te zijn. Ik had namelijk niet gedacht dat het zulke enorme kleine iene-mieni balletjes zouden zijn.

Dat word helemaal niets dacht ik. Maar goed ik heb een zakje in een halfvolle vaas water gedaan en al snel zag ik de metamorfose. Leuk joh! Gefascineerd heb ik de hele dag de vaas in de gaten gehouden en af en toe een foto gemaakt. Uiteindelijk hebben deze speldenknopjes het formaat van een knikker gekregen ongeveer en na 24-36 uur nemen ze geen water meer op dan zijn ze voldaan.

Heb je er wat aan? Nee volgens mij niet het is puur decoratief. Mijn moeder was ook gelijk enthousiast dus die nam ook 2 zakjes mee. Het staat gewoon heel mooi in een vaas als je bijvoorbeeld bloemen in een bepaalde kleur hebt om dan de beads in een andere kleur te doen. Fashionable al zeg ik het zelf.

Leuk toch?!

Annette

p.s. veilig voor mens en dier want ze zijn non-toxic πŸ™‚

19 thoughts on “Friday Finds

 1. Je lijkt Hans Klok wel…nu nog dat wapperende haar. πŸ˜‰ Ik vind ze leuk, hoe werkt zoiets toch? Ze lijken ook op die badparels. Je kan ze ook als decoratie voor producten gebruiken. Echt geinig!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat grappig! Lijkt een beetje op de glazen knikkers die in het jaar Kruik ooit heb gekocht! Leuk voor een extra accent…roze is mijn favoriet!!

  Like

  • Ik heb geen idee, ik ben ze nog niet eerder tegengekomen maar op de aziatische sites waar ik dit soort gekke dingen bestel staan ze heel erg veel. Ik weet dus niet of het een typisch aziatisch dingetje is πŸ™‚ Maar ik heb 10 van die zakjes nu (minnus die mijn moeder heeft meegegapt πŸ™‚ dus ik kan voorlopig vooruit want ze blijven gewoon goed.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s