Beugelbekkie

Beugelbekkie #6

Het is alweer even geleden dat ik een laatste update heb geschreven. Dus het werd wel weer tijd. Dit is trouwens de 1 na laatste episode want als het goed is ben ik zo goed als klaar. Yes!

beugelbekkie Ann Ages Gracefully

De tijd is enorm snel gegaan moet ik zeggen. De afgelopen paar afspraken is er met name nog wat van de voortanden geslepen (aan de zijkanten) om de kleine openingen die zijn ontstaan zo klein mogelijk te maken. Nu zit er natuurlijk wel een limiet aan wat er van je tanden van worden geslepen want het moet er A. goed uit blijven zien en B. je tanden moeten het wel toelaten (lees groot genoeg zijn 🙂 ).

Ann Ages Gracefully

Ik ben echt heel blij hoe het er uit ziet en ook hoe de orthodontie-praktijk elke keer weer een duidelijke uitleg geeft wat ze doen, hoe het er voor staat etc. De volgende keer (half mei) krijg ik weer een röntgenfoto. Dan gaan ze kijken of niet alleen mijn tanden (dat is zo te zien) maar ook de wortels recht staan. Als dat het geval is (fingers crossed), kan de beugel er uit. Ik hoop dus de zomer in te gaan met een nieuwe smile.

Nog steeds heeft de beugel mij nauwelijks leed veroorzaakt en is het op een enkel ongemakje goed meegevallen. Nog even doorzetten dus en dan vertel ik je in mijn laatste update hoe het gegaan is met het eruit halen van de beugel (vind ik doodeng overigens), of al mijn tanden zijn blijven zitten, hahaha worst-nightmare en uiteraard hoe ik eruit zie zonder beugel.

Ik houd jullie op de hoogte!

Annette

 

15 thoughts on “Beugelbekkie

  1. Wat gaat dat snel! Je ziet echt goed een verschil, nice! Ik weet zeker dat het resultaat er mag wezen, hoop voor je dat je deze zomer zonder kan lopen. Zonder beugel bedoel ik natuurlijk, niet zonder tanden 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s