Friday Finds

Lightbulb

Deze week heb ik echt een leuke Friday Find voor jullie (al vind ik ze natuurlijk allemaal wel leuk, anders halen ze mijn blog niet 🙂 ).

 

Het is een … ja wat is het eigenlijk? Nou een lampenfitting waar je een plantje in kunt stoppen (of iets anders uiteraard). Het is een lege glazen ‘lightbulb’ met een opening opzij en een ophangkoord. Je fantasie mag de rest doen.

Ik was een beetje angstig voor de verzending van deze Friday Find want ook deze komt helemaal uit Azië. Ik betaalde EUR 2,- maar keurig in piepschuim verpakt en dus helemaal zonder kleerscheuren heeft het pakje de oversteek gemaakt.

lightbulb ann ages gracefully

Aangezien ik toch naar het tuincentrum ging heb ik gelijk een mini-plantje meegenomen. Een klein vetplantje want dat leek mij het meest praktische en onderhoudsvriendelijk. Het is even een klein beetje proppen maar als hij er eenmaal in zit (moet nog wel een beetje aarde bij zoals je ziet) heb je wel een superleuk en apart planten-geval-dingetje.

Lightbulb (12)

Ik heb deze met de Pasen aan mijn ouders gegeven en die vinden er vast een leuk plekje voor op de camping. Ben wel heel benieuwd hoe goed het plantje het gaat doen maar je krijgt toch een beetje terrarium effect natuurlijk in het glas dus denk dat dat wel goed komt.

Yaeh or Nay? Ik ben voor!

Annette

 

16 thoughts on “Friday Finds

    • Een waxinelichtje misschien maar ik denk dat hij dan te weinig zuurstof krijgt maar wel een leuk idee en dan allemaal in de tuin of balkon hangen. Ik ga eens kijken of ik hem kan vinden in een iets groter maatje dan moet het zeker kunnen denk ik 🙂

      Like

  1. Ik heb dit al vaker voorbij zien komen, ik vind het echt super leuk staan! Alleen jammer dat ik geen tuin heb. Je kan hem natuurlijk ook binnen hangen, maar ik denk dat mijn katten er dan mee aan de haal gaan 😛 -x-

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s