Sample Saturday

Glamglow

Dit is een sample uit de adventskalender van LookFantastic van afgelopen kerst. Het is een leuk paars tubetje (met paars scoor je punten bij mij) en de inhoud is zilver. Echt glam dus, toch ben ik niet enthousiast over dit masker, hieronder lees je waarom niet.

GlamGlow masker

Welk merk?

Het merk Glamglow bestaat nog niet zo lang (2010) en is opgericht door Glenn & Shannon Dellimore. In eerste instantie voor de Entertainment en music industrie van Hollywood en dus eigenlijk voor professionals alleen.

In 2011 hebben ze dan toch besloten om hun producten ook te gaan verkopen aan particulieren en sindsdien heeft het merk een enorme vlucht genomen. Het is te koop in 86 landen en dus in meer dan 6500 winkels (met name hogere segment).

Een enorm succesverhaal dus, ze hebben diverse beauty awards gewonnen ook met name op het gebied van snelle, zichtbare resultaten.

GlamGlow masker

Wat is het?

GlamGlow Gravity Mud Firming Treatment is een onmiddellijk straktrekkende en verstevigende behandeling. Na gebruik zullen het gezicht, de nek en decolleté er zichtbaar strakker uitzien. Deze innovatieve formule verandert van wit naar chroom terwijl geconcentreerde ingrediënten, als vizitight en lunarlift, de contouren van de huid laten stralen en verstevigen. Het masker kan er gemakkelijk afgetrokken worden om de huid een strakker en liftend gevoel te geven. Voor een supersexy stralende huid!

Breng royaal een laag aan op de schone huid met een penseel. Vermijd de huid rondom de wenkbrauwen en haargrens. Laat het masker 20 tot 30 minuten intrekken. Terwijl het masker droogt verandert het van kleur. Trek voorzichtig aan de randen zodra het masker is opgedroogd en spoel het overtollige met warm water. Gebruik het masker twee keer per week. Laat de kwast opdrogen na het schoonmaken met water en zeep.

GlamGlow mud mask

Wat vond ik ervan?

Nou nee, ik was er niet kapot van. Ik kon 2x een gezichtsmasker halen uit de tube. Ik ben niet zo van de peel-off maskers. Voor mijn gevoel trekken ze altijd te veel van de goede huid (cellen) mee dus ik was het liever af met warm water. Dat ging niet heel makkelijk en ik moest behoorlijk poetsen om dit masker van mijn gezicht te krijgen en tja, dan is het effect ook wel weggepoetst moet ik zeggen. Ik vond dat hij niet goed genoeg indroogde om hem gemakkelijk van het gezicht te trekken. Nee, niets voor mij dit masker.

Waar te koop en wat kost het?

Glamglow vind je bijvoorbeeld bij de Douglas en kost maar liefst EUR 50,-. Er is ook een pot met een grotere inhoud daar betaal je ruim EUR 70,-. Ik vind het erg veel geld voor een gezichtsmasker en de hype rondom dit merk zie ik helaas niet terug op mijn gezicht. Voor 50,- zou ik liever een fijn serum of mooie crème kopen daar heb je voor mijn gevoel meer plezier (en vooral langer) dan van dit masker.

GlamGlow masker

Heb jij al eens een masker van GlamGlow gehad en wat is jouw mening? Ik ben er wel benieuwd naar.

Annette

14 thoughts on “Sample Saturday

  1. Leuk om over jouw ervaringen met Glamglow te lezen! Ik heb altijd een beetje het idee dat dit zo’n super gehyped merk is wat inderdaad eigenlijk helemaal niet zo heel bijzonder is.

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik heb ooit een sample gebruikt en ik vond het wel ok. Maar eigenlijk was het te weinig om echt goed er iets over te kunnen zeggen. Of ik ooit een full size product zou kopen? Ik weet het niet. In ieder geval niet van dit masker. Dank voor de eerlijke review!

    Geliked door 1 persoon

  3. Ik heb het masker ooit geprobeerd en vond alleen de geur wel prettig.:) Ik gebruik eerlijk gezegd niet heel vaak een masker maar zweer bij een lekkere dikke laag nachtcreme, vlak voor het slapen gaan.

    Geliked door 1 persoon

  4. Pingback: Opgemaakt | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s