Horloge

Tassled Horloge

Horloges, ik heb je al eens eerder laten weten dat ik er dol op ben. En dat ik dol ben op kleur weten jullie vast inmiddels ook. Hoe leuk is het dan als je via Lucardi juweliers de mogelijkheid krijgt om een superkleurrijk horloge aan jullie te laten zien?

Dit horloge – de Tassled – is helemaal nieuw in hun collectie en vanaf nu te koop.  Het horloge met het kleine kwastje (de tassle) is verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren dus altijd wel een kleur naar jouw smaak te vinden.

Heel lastig kiezen want je kunt dus kiezen uit de kleuren; blauw, paars, roze, rood, oranje, geel, wit, licht grijs, donker grijs, blauw/groen, legergroen en zwart. Die laatste is voor mij een no-go want zwart daar houd ik helemaal niet van. Rood is ook niet een kleur die ik veel draag maar dan nog heb je dus 10 kleuren over. Ik zat even te twijfelen over grijs (toch wel mijn lievelingskleur een beetje) maar voor een horloge wel een ‘veilige’ kleur.

Tassled horloge lucardi

Ik ging uiteindelijk dus voor deze knaller. Ik kreeg er ook nog een leuke armband bij heb je gelijk een heerlijke arm-party te pakken. De tijd is makkelijk af te lezen. Zelf let ik daar altijd heel erg goed op bij de aanschaf van een horloge omdat ik niet eerst wil zitten turen voordat je eindelijk kunt zien hoe laat het is. Ik wil ook nog wel eens tijdens een (saaie) vergadering even een snelle blik kunnen werpen hoe lang de kwelling nog gaat duren :).

Het woord Tassled is af te lezen op de display en vervangt hiermee de tijdsaanduiding maar is helemaal niet storend en een leuk bloempje ter hoogte van de 6 maakt de display helemaal af. Het kleine kwastje is gewoon een leuke aanvulling en maakt dit horloge net even anders dan anders. Ik houd er van. Het horloge zal zeker veel gedragen worden en in mijn eerste dagen trok hij al een hoop bekijks. Mensen vinden het apart, leuk, mooi, speels. Noem het maar op. Nu zijn er bij Lucardi natuurlijk enorm veel horloges en sieraden te krijgen dus neem zeker eens een kijkje.

Ik ga nog even mooie sier maken met deze leukerd.

Annette

Dit artikel is tot stand gekomen middels een samenwerking (disclaimer)

 

 

26 thoughts on “Horloge

  1. Dat is zeker een leukerd! Wat apart, met dat kwastje en de naam in de cijferplaat! Ik kies ook altijd voor een duidelijk leesbaar horloge en dit is een mooitje, zeg!

    Like

  2. Ja, ik dacht al. Had je laatst ook niet een nieuw horloge? Deze is heel leuk. Ik draag (bijna) altijd dezelfde. Heel decadent, een Cartier, heb ik voor mijn 25e gekregen en ik vind ‘m nog steeds mooi.

    Like

  3. Het is zeker een mooi horloge inderdaad! Zelf draag ik eigenlijk geen horloge en gebruik mijn mobiel om de tijd te checken, wat tijdens een vergadering niet zo handig zou zijn haha.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s