Friday Finds

Boeklampje

Zoals jullie weten (voor diegene die mij al langer volgen, ben je nieuw? Welkom!) lees ik enorm veel. Ik denk gemiddeld zo’n 35 boeken per jaar ongeveer.

Ik lees veel op mijn e-reader die eigenlijk hoognodig aan vervanging toe is maar dat terzijde, voor mijn blog ben ik in de gelukkige omstandigheid dat ik ook nog wel eens boeken krijg toegestuurd om te recenseren.

Ik lees altijd s’avonds voordat ik ga slapen en mijn e-reader is uitgerust met een leeslampje, superhandig maar een fysiek boek is dat niet. Duh! Normaal heb ik dan een lampje op mijn nachtkastje aan maar dit kleine lampje is net wat vriendelijker qua verlichting.

Je kunt deze op de achterflap van je boek klemmen en dan dus lekker lezen. Ik vond deze online voor slechts EUR 1,-.  Het lampje is er in verschillende kleuren maar je weet niet welke kleur je krijgt toegestuurd dat is niet te kiezen. Geen probleem toch? Hij kwam ook nog eens keurig met een batterij en daar zat netjes zo’n klein plastiekje tussen dus de batterij was nog keurig vol toen ik hem kreeg thuisgestuurd.

Wanneer is jouw favoriete leesmoment?

Annette

13 thoughts on “Friday Finds

  • Ik ben niet in de buurt van een computer vandaag maar als ik niet te laat thuis ben vanavond dan probeer ik mee te doen 

   Verzonden vanaf mijn Samsung-apparaat

   Like

 1. Ik lees ook altijd voor het slapen gaan. Nu is mijn verlichting wat beter, maar eerst moest ik helemaal richting lamp hellen om een letter te kunnen zien. Ik had zo een leeslampje, ook voor buiten. Toen we nog een veranda hadden, zaten wij in de zomer (toen er nog zwoele zomeravonden waren, hahaha) ’s avonds lekker buiten te lezen. Met zo een lampje. Ideaal! (behalve dan de muggen)
  Het is geen geld,, dit lampje een batterij is meestal duurder 🙂

  Like

 2. Handig! En m’n dochter zou er helemaal lyrisch van zijn.
  Zij leest gelukkig vrij regelmatig. Bij mij schiet het er de afgelopen 2 jaar bij in maar ik lees eigenlijk super graag! Soms ’s middags als er eens een rustig momentje is of ’s avonds in bed. En als ik echt “in” een boek zit lees ik wanneer het maar even kan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s