Friday Finds

Macbook

Ja hoor ik heb eindelijk een Macbook. Nee hoor grapje, dat is me echt iets te duur speelgoed. Ik heb een oude laptop die het vooralsnog prima doet dus gelukkig nog niet aan het shoppen voor een nieuwe.  Lijkt me heel erg lastig. Ik ben geen expert als het op elektronica kopen aankomt en fototoestel, televisie, laptop dat soort zaken vind ik echt heel erg lastig. En dan is het ook nog eens zo dat op het moment dat je zoiets aanschaft wat toch een grote uitgave is, het eigenlijk gelijk verouderd is. Binnen een paar weken is er weer iets nieuwer, mooier, groter, beter noem het maar op.

Macbook makeup spiegel Ann Ages Gracefully

Gelukkig laat mijn huidige laptop geen gebreken zien *klopt af* en hoop ik er voorlopig nog wel even mee vooruit te kunnen.

Wel vond ik deze cutie in mijn zoektocht naar een leuke Friday find. En zeg nu zelf hij lijkt er sprekend op toch?! Het is in dit geval een make-up spiegeltje. Superleuk en handig voor in je tas. Nu ik mijn beugel heb heb ik ook altijd een spiegeltje bij de hand omdat ik gewoon niet wil dat er iets in mijn beugel zit en waar een ander dan tegenaan moet kijken. Niet cool.

Deze laptop kost slechts EUR 2,-. Ik ben er blij mee. Iedereen die ik hem laat zien gaat van oh en ah, goede find dus wat mij betreft.

Kan jij deze laptop ook waarderen?

Annette

10 thoughts on “Friday Finds

  1. Wat een leuke spiegeltje is dit! Dit zou ik zelf ook kopen. Ik heb ook geen verstand van elektrische apparaten of gadgets. Als het maar doet, vind ik het prima. Ik heb een telefoon van Samsung en ipad van Apple. Mijn man zoekt die uit voor mij.

    Like

  2. Haha, hij is leuk! Net echt. En wellicht een stuk makkelijker kopen dan een echte laptop, macbook or what so ever. Herkenbaar want we hadden het er van de week toevallig over…als we een nieuwe laptop nodig zouden hebben dan weten we echt niet waar we naar moeten zoeken. Zoveel mogelijkheden qua merken, geheugen, grootte etcetc…Ik ben daar echt geen kei in.
    Zo’n spiegeltje is veel eenvoudiger én leuk! 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s