Beauty Pillow

Beauty Pillow

Ik had er al eens over gelezen, zag het een paar maanden geleden bij mijn schoonheidsspecialiste en nieuwsgierig als ik ben wilde ik dit natuurlijk ook proberen. Wat precies? De beauty pillow, de kussensloop waarmee je niet in de kreukels wakker wordt :).

Op het I love beauty event (artikel) stond een stand en die hadden een mooie beursaanbieding waardoor ik er gelijk 2 kon kopen. Nederlander als ik ben vond ik dat een goede deal dus er gingen 2 kussenslopen mee naar huis.

Beauty pillow is gemaakt van zach satijn en dat geeft een gevoel van luxe en verwennerij (al vind ik het wel een tikje ordi ogen maar dat zal aan mij liggen hahaha). Het zou een verzorgende werking hebben op huid en haar en reguleert ook nog eens de talgproductie en behoudt van vocht. Ook door het satijn heeft het een polijstende werking. Stralend wakker worden dus.

Wat zijn de beloftes:

Zogt voor een gladde huid

Voorkomt slaapvouwen

Verfijnt rimpeltjes

Bestrijdt acne en onzuiverheden

Kalmeert een vurige huid

Het haar blijft beter in model

Voorkomt gespleten haarpunten

Geen klitten en pluis meer

Vermindert vet haar

Intensievere werking van huid- en haarproducten

Behoud van haar- en wimperextensions

Mooier resultaat van PMU-behandelingen

Slaapt verkoelend

Is anti-allergeen tegen huisstofmijt

Wow, dat is een hele lijst nietwaar. Ik kan niet alles controleren want ik heb bijvoorbeeld geen last van Acne of onzuiverheden en heb ook geen haar- en wimperextensions (nee! Echt niet). Ik heb de slopen inmiddels een maand of twee in gebruik. Mijn haar zit echt wel beter en klit echt veel minder dat kan ik direct beamen. Mijn haar klit enorm en dat is echt een stuk minder en als ik opsta staat het ook niet alle kanten op en voelt het heerlijk glad aan.

Ook geen slaapvouwen tot op heden daar ben ik wel blij mee want soms zag ik eruit hahaha en dat duurde het tot einde van de ochtend voordat het een beetje weggetrokken was. Ik moest wel enorm aan het ‘gladde goedje’ wennen. Je glibbert en glijdt echt over je kussen daar had ik echt de eerste tijd wel een beetje moeite mee of ik lag er ineens naast :).

De kussensloop heeft een afmeting van 60×70 dus past om vrijwel alle maten kussens. Ik ben er wel blij mee en blijf hem zeker gebruiken. Ik betaalde op de beurs EUR 35,- voor 2 slopen. Normaal betaal je geloof ik rond de EUR 23,- voor 1.

Is dit iets voor jou?

Annette

16 thoughts on “Beauty Pillow

  1. Ik heb er al eentje. Ik vind hem wel heel mooi staan, maar ik gebruik hem nauwelijks meer. Ik glij teveel weg. Dat heb ik ook met een normaal kussen, als ik wakker wordt lig ik op de rand, het kussen in een rare hoek… niks voor mij.
    Slaapstrepen, hahaha.. een tijdje terug keek ik in de spiegel en dacht dat er iets raars met mijn huid gebeurd was… nauwlettend hield ik het in de gaten. Het duurde zo lang voordat het weg ging. Maar gelukkig heb ik er weinig last van, ziet er altijd heel weird uit. 🙂

    Like

  2. Ja, die wil ik ook kopen. Heb lang met zo’n u-vormig Side sleeper Pro kussen geslapen en daarvoor kun je ze alleen via EBay bestellen. Laatst heb ik zo’n kussen van NASA traagschuim gewonnen en daar slaap ik nu op. Dat heeft een gewone maat en daar kan ik dus zo’n zijden sloop omheen doen. Yay! Mijn haar klit daar ook veel minder door, echt fijn!

    Like

  3. Bah. Nu wil ik ‘em ook.
    Ik hik er al een tijdje tegenaan, maar ik vrees dat ik door jouw review overstag ga.

    (Geen wimperextentions? Echt niet? Hahaha. Helaas weet ik dat je de waarheid spreekt)

    Like

  4. Wat een tof idee zo’n beautykussen. Ik had hier echt nog nooit van gehoord. Ik heb zelf wel flink last van acne en onzuivere huid, dus mocht ik deze een keer gaan aanschaffen, dan kan ik beoordelen of het daartegen helpt.

    Like

Plaats een reactie