Drunk Elephant

Drunk Elephant – Protini Polypeptide Cream

Een beetje beledigd was ik wel toen dit iene-mienie sampeltje uit vakje 2 (als ik het goed heb onthouden) van de adventskalender van afgelopen jaar kwam. 5ml dat is toch wel heel summier. Als ik zie dat er ook travelsize van dit product zijn van 15ml dat was toch wel beter geweest.

Enfin toch wel getest uiteraard en ik laat jullie weten wat ik ervan vond.

Over het merk:

Drunk Elephant gebruikt uitsluitend ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid van de huid of die de integriteit van de formuleringen in stand houden. Wij zijn van mening dat een gezonde huid een gelukkige huid is.

Toen dit merk net in opkomst kwam hebben ze nogal wat negatieve kritiek gehad omdat ze bij al hun adviezen aangaven dat hun producten alleen goed zouden werken als je alles van hun merk zou nemen. De beauty goeroe Caroline Hirons heeft toen een echte fittie gehad met dit bedrijf en zij is er dus ook niet over te spreken. De producten zijn prima en krijgen haar goedkeuring maar hoe ze met hun hele marketing omgaan of omgingen liet nogal te wensen over. Volgens mij is die storm inmiddels wel geluwd.

Wat het is:

Er staat een uitgebreide beschrijving online dus dit lees ik daar; Deze baanbrekende proteïne gezichtscrème combineert een ongekende reeks en concentratie van signaalpeptiden, groeifactoren, ondersteunende aminozuren en pygmee-waterlelie voor onmiddellijke verbetering van het aanzien van de teint, textuur en stevigheid van de huid.

Waar het voor geformuleerd is:

De gepatenteerde formule van Protini herstelt een jongere, gerevitaliseerde huid, bijna vanaf het eerste gebruik. Lijnen/ lijntjes, rimpels en tekenen van beschadiging door de zon lijken verminderd en de huid voelt versterkt en gehydrateerd aan.

Wat je nog meer moet weten:

Zie Protini™ in je Drunk Elephant huidverzorgingsroutine als een toevoeging van een shot proteïne aan je smoothie. Rijk aan proteïnen en voedingsstoffen, vult het je huid aan en herstelt het de huid naar een sterke, gezonde staat. Protini™ is geformuleerd met een ideale pH-waarde van 4,0.

Key Ingrediënten:

– Signaalpeptidecomplex (groeifactoren): Negen signaalpeptiden (bestaande uit aminozuren, die eiwitten in de huid vormen) binden vocht aan de huid om de huid te voeden, verstevigen en de veerkracht te herstellen.

– Pygmee waterlelie stamcelextract: Een uitstekende bron van antioxidanten en voedingsstoffen om de huid aan te vullen. Dit ingrediënt is extreem hydraterend, verzachtend, kalmerend en effectief in het ondersteunen van een gezonde, jeugdig ogende huid.

– Gefermenteerde soja foliezuurextract: Deze vitamine B speelt een centrale rol in het behouden van een jeugdige, elastische huid. De huid smacht naar foliezuur, vooral na blootstelling aan de zon.

Mijn mening;

Heel lekker, echt een fijne crème. Hij is luchtig maar toch erg rijk. Je hebt er weinig van nodig dus ondanks het mini sampletje heb ik er toch een flink aantal dagen mee kunnen doen. Ik heb hem overdag gebruikt maar het is een 24-uurs crème dus kan zowel overdag als in de avond. Mijn semi vochtarme huid gaat er goed op.

Ben je nog jong (onder de 35) 😉 dan heb je deze crème niet nodig denk ik maar mijn wat rijpere huid gaat er lekker op.

Prijs en beschikbaarheid

Douglas, ICI Paris XL en diverse online aanbieders. Hij komt in 3 maten, 15ml voor 20 euro voor een ‘normale’ pot met 50ml betaal je rond de 65,- en dan is er ook nog een supersize van 100ml voor de grootverbruiker 😊 die kost rond de 110,-. Redelijk aan de prijs dus maar ook niet onbetaalbaar. Bomvol goede ingrediënten en op zich een leuk merk met mooie verpakkingen. Hun marula olie hoor ik heel veel goed over. Er zijn ook verpakkingen met mini’s te koop zo kun je diverse producten van dit merk uitproberen. Zeker eens leuk om te overwegen.

Heb jij al eens iets van dit merk geprobeerd?

Annette

5 thoughts on “Drunk Elephant

  1. Klinkt als een heerlijke goedje voor de rijpere huid en nee ook geen 35 -) meer….Vaag van dit merk gehoord (bij jou??) en ik zag het 2 weken geleden met Babs in Utrecht bij TKMaxx wat daar aan producten stond weet ik niet meer maar het olifantje viel op. Er stonden daar sowieso megaveel producten met merken die ik niet kan. Kocht zelf van die cleansing pads met Dragons Blood van Nip + Fab voor 8 Euro, hadden ook met hyaluron nu natuurlij spijt van dat ik die niet ook kocht:-) Leuk om eens rond te snuffelen. Volgend keer toch nog maar eens goed kijken met TKMaxx. Fijne vakantie vast zag dat het op Cyprus topweer is!

    Geliked door 1 persoon

    • Heb inderdaad een keer ook de retinol als sample gehad 😁ja zalig weer op Cyprus echt zin in 🌺 in Almere zit ook een TK maxx daar loop ik als ik er ben ook altijd even langs. Je moet daar soms wel opletten of het niet heel oud is begreep ik bij de huidverzorging

      Like

Plaats een reactie