Spotlight

Blog in de Spotlight #7

Vandaag deel  7 in mijn serie over mijn favoriete blogs. Ik zet graag de blog van Maaike deze keer in de spotlight. Wellicht niet zo interessant voor mijn jongere lezeressen maar de ‘oudjes’ vinden dit wellicht een fijne. Al zijn er steeds meer jongere dames die al iets aan hun uiterlijk willen laten doen.

furrow 1

Maaike heeft een rimpelblog :). Haar blog furrow.nl volg ik ook al een hele tijd (paar jaar). Op de blog vind je heel veel informatie onder andere ook over chirurgische ingrepen (eng!) en producten om rimpels te lijf te gaan. Maaike is ook regelmatig te gast bij koffietijd en ik heb haar ook al eens gespot bij andere programma’s.

Die chirurgische ingrepen hoeft van mij niet zo, de meeste filmpjes durf ik niet eens te bekijken (bang dat ik van mijn graadje ga, hahaha) maar ik vind het wel heel interessant om erover te lezen en de mening van anderen daarin te kennen. Het wordt toch steeds minder taboe om een beetje aan jezelf te sleutelen als je niet (meer) tevreden bent.

Je vind op deze blog ook veel informatie over fillers en botox maar (gelukkig) ook reviews van fijne producten. Ik lees de blog graag en vind hem heel informatief. Ook fijn dat als er reacties komen dat er vaak specialisten zijn die de lezeressen (over het algemeen) antwoordt geven.

furrow 2Zelf houd ik het maar bij mijn smeerseltjes en bezoekjes aan de schoonheidsspecialiste maar mocht ik ooit denken; nu wordt het tijd om die oude kop eens aan te pakken hahaha dat ga ik naar Maaike’s blog om uit te zoeken wat ik dan het beste kan laten doen. Denk niet dat het zover komt overigens want ik ben nog steeds van mening dat je beter niet in een gezond lijf kunt snijden of daar iets in stopt/spuit wat daar niet in hoort en veel te bang ook nog eens.

Bron foto’s: www.furrow.nl

Neem eens een kijkje zou ik zeggen.

Annette

One thought on “Spotlight

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s