Spotlight #2

Blog in the Spotlight #2

 

spotlight

 

 

Voor mijn tweede spotlight artikel neem ik jullie graag mee naar de site www.beautyscene.nl Ik denk dat dit de allereerste blog is die ik bezocht en nog steeds dagelijks bezoek. Debbie Zwiers geeft haar mening en kijkje in haar leven.

 

 

 

BS 1De producten die ze bespreekt zijn veelal high-end en vaak enorm mooi. Wel ook vaak (een beetje) boven mijn budget maar dat neemt niet weg dat ik smul van de artikelen. Je krijgt eerlijke reviews en bent op de hoogte van de nieuwste producten die eraan komen.

 

 

 

Door Debbie en haar site heb ik al veel over merken geleerd waar ik nog niet eerder van had gehoord en ook wel gaan kijken bij dit soort merken en af en toe wat proberen. Leuk. Het is een fijne no-nonsense site met mooie foto’s en zoals ik al aangaf eerlijke reviews.

BS 2

Bezoek jij de site van Debbie wel eens?

De foto’s komen van www.Beautyscene.nl

Annette

9 thoughts on “Spotlight #2

  1. Natuurlijk ken ik Debbie met haar mooie site! Ik bekijk de reviews en de photo diaries ook dagelijks. Als je gaat googlen over een bepaald make up produkt of zo dan komt ze al te voorschijn op de eerste pagina van google. Dat zal wel veel geld kosten.
    Het risico is wel dat haar huid anders is dan die van een ander. De foundationreviews bijv kijk ik wel voor advies of het opvalt van dichtbij en hoe lang het houdt . Maar ik zal nooit en te nimmer zomaar klakkeloos wat kopen omdat zij er laaiend enthousiast over is. Dat risico neem ik niet. Omdat ik donker haar heb en blauwe ogen. Bijvoorbeeld: Felrode lipstick staat haar beeldig maar mij niet. Er staat ook heel weinig tot niets van merken die je alleen maar bij de schoonheidsspecialiste koopt. Zoals Pupa of Payot. Goede merken! En dat zijn toch wel producten die ik echt mis bij haar. Ik ga gewoon naar de schoonheidsspecialiste voor foundation of bb cream want zij kent mijn huid als geen ander. Alleen al voor de juiste tint. Zo loop ik nooit voor schut. Vooral met een wat oudere huid vind ik dat heel belangrijk. Maar geurtjes, advies, wat de trend is etc, is beautyscene perfect. Alleen al omdat ze van mijn leeftijd is.

    Like

    • Ik ben ook niet van de rode lipstick. Vind het geen gezicht bij mezelf 🙂 Ik laat me ook vaak adviseren door mijn schoonheidsspecialiste. Er is eigenlijk geen enkele blogger waar ik zomaar alles klakkeloos van aanneem. Je moet inderdaad altijd kijken naar je eigen huid en huidtype. Ik vind het wel fijn om miskoopjes te voorkomen 🙂 want als er divers bloggers zijn die een product niets vinden dan ga ik het niet ‘toch proberen’. Ja Debbie is ook van ‘mijn’ leeftijd 🙂

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s