Spotlight #1

Blog in the Spotlight #1

spotlight

 

Heeeeeee een artikel op vrijdag???? Jawel, ik heb besloten om de komende tijd een extra artikel te plaatsen op de vrijdag. Er zijn zoveel mooie blogs en ik wil je graag de blogs laten zien die ik graag lees. Dat kan vanalles zijn, grote blogs, kleine blogs, blogs die al jaren bestaan of blogs die net zijn begonnen. Food, Beauty, Lifestyle, boeken eigenlijk alles wat ik ook leuk vind.

 

 

 

 

Vandaag start ik deze rubriek en zet ik graag de blog van Femke in de spotlight. Haar blog  youniqueblog.nl vind ik echt heel erg leuk. De foto’s zijn altijd mooi en Femke schrijft enorm grappig. Vandaar dat haar blog een plaatsje verdient in deze rubriek. Femke is vorig jaar een hele maand in haar up naar New York geweest (wat een heldin!) dat zou ik denk ik echt niet durven. Als je de blog van Femke nog niet kent neem dat zeker even een kijkje. Haar blog is de moeite waard. De foto hieronder komt van haar blog.

femke 1

Ken jij de blog van Femke al?

Fijn weekend!

Annette

8 thoughts on “Spotlight #1

  1. Ik heb het bekeken maar de artikelen vind ik niet interessant ( poesen, tijdschriften…) Ik vind beauty leuker. Er is ook een blogster en die heeft hier een keer een reactie geplaatst en zij heeft een blog over tips om te bezuinigen. Haar blognaam ben ik kwijt. Baal ik wel van. Claudy

    Like

    • Kan natuurlijk Claudy, volgende week komt er een beautyblog in de spotlight :). Ik weet even niet wie je bedoelt. Ik volg een aantal blogs die over bezuinigen of budgetproof leven gaan. Ik zal er ook wel eens in de spotlight zetten.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s