Nagels #33

Etos – Pink Sparkle

De afgelopen paar keer had ik redelijk dekkende kleuren om mijn nagels dus ik was toe aan iets lieflijks :). Ik ging voor de Pink Sparkle van de Etos.

Ik denk dat dit mijn eerste Etos nagellak is. De afgelopen maanden zag ik regelmatig nagellakjes van de Etos voorbij komen op diverse blogs en ben ik dus maar eens bij het schap gaan kijken. De Etos is zichzelf helemaal aan het vernieuwen (vind ik) en ze krijgen een steeds leuker assortiment.

Etos Pink Sparkle nagellak

Nu dus deze hele zachtroze kleur. Hij dekt in twee laagjes maar blijft wel heel licht. Beetje semi-transparant zou ik het willen noemen. Hij valt wel wat weg bij mijn huidskleur op het moment. Ik denk dat hij in de zomer als ik een beetje een kleur heb nog net wat mooier uit zal komen.

Ik vind de kleur wel erg mooi en hij blijft ook goed zitten. Met lichtere kleuren zie je toch wat minder snel ook als je wat slijtage hebt langs de randjes met een donkere kleur valt dat veel sneller op.

Prima prijsje ook want voor EUR 2,- koop je al een leuk lakje. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid dus je vind er vast een kleurtje naar jouw smaak. Ik ga eens nadenken wat ik met de feestdagen op mijn nagels wil gaan dragen.

Vorig jaar had ik een grijze tint en een accentkleur op mijn ringvinger (zilveren sparkles). Ik ben niet van de nailart of ‘teveel gedoe’ op mijn nagels. Ik houd ze graag rustig. Maar de combi vond ik wel erg leuk dus wellicht dat ik dat dit jaar weer doe.

Geen rood voor mij in elk geval :). Heb jij al nagedacht over een kleur voor de feestdagen?

Annette

17 thoughts on “Nagels #33

 1. Wat een mooi lakje. Bijna maagdelijk! 🙂
  Ik ben ook niet van de nailart, maar wel van het rood. Ik denk dat dat dus wel mijn feestkleur gaat worden. Of een hele donkerbruine of grijze, dat kan ik ook nog wel waarderen.

  Like

 2. Mooi! Persoonlijk ben ik meer voor de donkere kleuren maar ik heb ook geen mooie handen en dan staat zo n zacht kleurtje mij niet zo mooi!

  Like

 3. Prachtig kleurtje en mooie nagels heb je ook! Ik vind bijna alle kleuren leuk voor mijn nagels. Nailart probeer ik zo nu en dan wel eens wat, maar dan moet het wel subtiel blijven.

  Like

 4. Ik moest aan mijn moeder denken bij deze kleur. Ik weet nog dat dit haar kleur was.
  Ik vind alles mooi, behalve geel… nou alles went 😀
  En nailart is mijn ding, maar dat kan ik dan ook goed 😂 Ja ik heb makkelijk kletsen nu!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s