StyleTone

Unboxing: StyleTone box Januari 2016

Afgelopen vrijdag toen ik thuis kwam was de StyleTone box voor deze maand weer binnen gekomen. Ik vind het nog steeds enorm leuk zo’n box te ontvangen dus laten we snel kijken wat er deze maand weer allemaal in zit.

Styletone Januari 2016

We beginnen met een excuusbriefje. Blijkbaar was er bij een groot aantal boxen vorige maand iets mis met de paarse eyeliner (kijk naar de box van vorige maand).  Voor zover ik de eyeliner nu gebruikt heb was er met die van mij niets mis. Maar goed, er is deze maand een zwarte in de box gestopt als goed-maker. Prima gedaan van de StyleTone.

Als eerste begin ik met dit potje primer van het merk Cailyn ter waarde van EUR 15,-. Het is een multitasker want naast een primer kun je deze ook als concealer gebruiken en om te gebruiken op je wenkbrauwbot als highlighter. De kleur is goed voor mij en ik denk dat ik deze zeker helemaal op zal gebruiken. Fijn.

Creme blush hmmm dat vind ik lastig aanbrengen. Van het merk Kost (Italie) zit deze prachtige blush in de box. Hij kost slechts EUR 4,-. Ik zal hier even mee moeten oefenen denk ik en kijken of ik dat mooi kan aanbrengen. De kleur in de verpakking schrikt een beetje af maar als je naar de swatch kijkt zie je dat het goed meevalt en dat je hem dus mooi kunt opbouwen in intensiteit. Zelf gebruik ik altijd een poederblush maar ik ga het proberen. Het product is vrij van parabenen. Ik heb hem inmiddels gebruikt en hij brengt best makkelijk aan en de kleur is prachtig en subtiel. Ja, blij mee.

Dan een mooi potlood met aan beide kanten een andere kleur. Het is van het merk Inspr en kost EUR 10,95. Het is een wenkbrauwpotlood. Niet om je wenkbrauwen in te kleuren 🙂 maar om ze mooier uit te laten komen. De lichte kleur gebruik je om de boog van je wenkbrauwen te accentueren en is zowel onder de wenkbrauw als erboven te gebruiken. De shimmer gebruik je dan op je wenkbrauw bot om deze een beetje op te lichten. De swatches zien er goed uit en dit is zeker een product dat ik zal gebruiken.

Pixi, whoop whoop mooi merk en wederom een leuk product. Het is de 3-in-1 smokey eye pencil ter waarde van EUR 17,95. Het ‘potlood’ bestaat uit 3 delen. Een donkerpaarse (Plum) oogschaduw poeder, een potlood en een smudge kwast om de boel mooi te blenden en klaar is je smokey eye. Hier ga ik even mee spelen van de week. De kleur is mooi aan de swatch te zien denk ik ook mooi in intensiteit op te bouwen.

 

Als laatste een klein potje van Jelly Pong Pong. Dit potje kost maar liefst EUR 19,95 en bevat een lip & cheeck tint. De kleur is behoorlijk fel en zoals ik al eerder bij de blush aangaf ben ik geen groot fan van creme blushes maar voor de lippen is hij helemaal prima. Felle kleur dus als we straks weer mooi weer krijgen (zal toch wel?) wordt dit vast een topper. Hij voelt prettig aan op de lippen en is ook goed op te bouwen in intensiteit. Je kunt kiezen voor een subtiel tintje ala lipbalm of hem extra aanzetten en dan dekt hij volledig. Over pop of colour gesproken.

Dit was hem weer deze maand. Leuke variatie aan producten. Zoals altijd is alles dierproefvrij en ik ga zeker alles even goed uitproberen. Wat vind jij het leukste product uit de box deze maand?

Annette

16 thoughts on “StyleTone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s