Beautiful Long

Balea Beautiful Long shampoo & conditioner

Bij de DM had ik deze twee tubes meegenomen. Ik dacht een keer wat anders proberen naast de Balea shampoo’s die ik normaal altijd gebruik. De tubes zien er prachtig uit en hebben een lekker girly uitstraling.

Balea Beautiful Long

Dat is ook gelijk het grote nadeel van deze tubes. Want het zijn dus gewoon rot dingen in de praktijk, haha. Die tubes zijn al behoorlijk glad zoals je ziet en tsja onder de douche wordt het er dus niet beter op. Glibber de glibber en het zijn zachte tubes dus na een paar keer gebruik als de tube leger wordt kun je hem met goed fatsoen niet meer inknijpen. Grrrrr irritatie alom dus.

Balea Beautiful Long      Balea Beautyful Long

De inhoud is prima, de geur is lekker en de shampoo is fijn in gebruik. De conditioner had van mij iets ‘sterker’ gemogen. Mijn haar klit enorm dus ik heb altijd een flinke hoeveelheid nodig om mijn haar weer een beetje glad te krijgen. Dat lukt deze conditioner niet helemaal moet soms best even heftig met de tangle teezer aan de slag om de klitten goed uit te kunnen kammen.

Geen rebuy dus deze producten. Wellicht als ze de verpakking zouden aanpassen zou ik de shampoo zeker nog wel eens kopen maar in deze vorm nope, ik sla even over. De prijs is zoals we van de DM gewend zijn super vriendelijk. Je betaald per tube EUR 1,45 dat is natuurlijk helemaal prima.

Balea Beautiful Long      Balea Beautiful Long

Heeft er iemand nog goede tips hoe ik toch het product uit deze tubes kan krijgen. Zat er zelf aan te denken om de tubes open te knippen maar ja, dan loopt er water in… Iemand die een goed hack heeft?

Ik ben benieuwd?

Annette

4 thoughts on “Beautiful Long

  1. Glbber de glibber, ik zie je al helemaal staan vechten met zo een tube!
    Je hebt van die schuifdingen (geen flauw idee hoe dat heet) voor tandpasta tubes. Zo een plastic knijpding die je op de tube zet en dan draai je de laatste restjes eruit. Hmmm.. volg je mij nog? 🙂
    Je kan het ook openknippen en de rest in zo een reis-flacon/potje overhevelen. That does the trick, i think…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s