Mooie Meisjes

mooie meisjes

Karin Slaughter – Mooie meisjes

Als Karin een nieuw boek uitbrengt ben ik er altijd als de kippen bij. Ik heb al haar boeken gelezen en de meeste staan ook in mijn boekenkast (sinds vorig jaar ben ik pas op de ebooks overgegaan). Ik ben dol op haar serie met Will en Sarah maar dit boek is geen deel van de serie. Daar moeten we nog een jaar op wachten want pas in 2016 komt er weer een boek in de Will en Sarah serie uit.

Mooie meisjes dus; wow wat een spannend boek. Ik heb met name de laatste hoofdstukken weer met verhoogde hartslag en het hart in de keel zitten lezen. Zou het allemaal wel goed komen. Wow, wat kan die vrouw schrijven zeg.

Waar gaat Mooie Meisjes over:

Wanneer op het nieuws melding wordt gemaakt van een vermist meisje, moet Claire Scott ongewild terugdenken aan haar eigen zusje. Zij verdween twintig jaar geleden, en het mysterie is nooit opgelost. Maar als Claire alsnog de waarheid over haar zus ontrafelt, zal haar leven nooit meer hetzelfde zijn.

Als je van het genre thriller houd dan mag dit boek deze zomer niet ontbreken op je leeslijst. Ik vind het een absolute aanrader.

Wat lees jij op dit moment?

Annette

Dit artikel bevat een affiliate link

14 thoughts on “Mooie Meisjes

  1. Volgens mij komen onze smaken qua boeken goed overeen! Ik heb net op jouw aanraden “ik reis alleen” gelezen, erg goed! En nu ligt de nieuwe Karen Slaughter klaar! Ik ben groot Karen fan, heb haar twee jaar geleden ook ‘ontmoet’ op de avond van het spannende boek in Amsterdam. Erg leuk mens.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s