Ultra Tense

Dit fijne tubetje kreeg ik van de schoonheidsspecialiste. Een tijd terug mocht ik daar ouderwets een enveloppe trekken 🙂 omdat ze een jubileum te vieren hadden. Met mijn enveloppe won ik dus deze Ultra Tense van Auriege.

Ultra Tense Auriege Ultra Tense Auriege

Een serum met dubbele werking voor een visueel jongere huid en afgevlakte lijntjes en rimpels. Ultra Tense verstevigt, strijkt glad en hydrateert de huid. Ideaal indien u op zoek bent naar een product met onmiddellijk effect waarvan het effect de hele dag zichtbaar is.

  • Bevat meer dan 98,5% natuurlijke ingrediënten
  • Hertekening van de gelaatsovaal
  • Onmiddellijk liftend effect
  • Strijkt de expressierimpels glad
  • Versoepelt de huid

Ultra Tense dankt zijn efficiëntie en resultaat aan 3 krachtige ingrediënten.

Osilift® is een driedimensionaal moleculair netwerk van complexe suikers, dat zowel flexibiliteit als elastisteit biedt. Hierdoor wordt er een onzichtbare natuurlijke film gemaakt die zich vasthecht op de huid waardoor een “liftend” effect verkregen wordt.

Hyaluron is een bestandeel van het menselijke bindweefsel ; vormt de “opvulling van het steunweefsel ; tevens teruggevonden in het gewrichtsvocht. Is het meest gebruikte product om rimpels op te vullen. Auriège gebruikt 2 soorten Hyaluron in deze crème. Hyaluron met laag moleculair gewicht geeft een onmiddellijke hydratatie waardoor ze instant gladgestreken worden en een heel aangenaam “babyvelletje” gevoel geeft bij aanraking van de huid.

Hyaluron met hoog moleculair gewicht vormt een 100% natuurlijke film aan het huidoppervlak. Omdat hyaluron een grote hoeveelheid vocht kan vasthouden speelt ze een rol bij de hydratatiegraad van de opperhuid en biedt ze de opperhuid een vochtreserve aan. Hierdoor voelt de huid uiterst zacht en zijdeachtig aan.

Rhamnose is een suiker die is gevonden in Brazilië (Amazonebied) in een wijnstok genaamd Uncaria of Cat’s Claw (kattenklauw) en die ook in het sap van de ruwe zilverberk zit.

Het revolutionaire aan Rhamnose is dat deze suiker een stimulerend effect heeft op de belangrijkste groep huidcellen die instaan voor de grootste productie van collageen. De meeste anti-ageingcrèmes bevatten collageen, maar stimuleren de productie ervan niet omdat ze niet in de huid of cellen doordringen. Rhamnose is dus geen collageen, maar een collageen stimulator.

Ultra Tense Auriege Ultra Tense Auriege

Aangezien je dit product ook voor de oogcontour kon gebruiken heb ik dat het meeste gedaan. Ook deed ik een beetje op mijn voorhoofd. De substantie is heel erg waterig maar trekt supersnel in je huid waarna je dus de rest van je make-up kunt aanbrengen. Het babybilletjes zachte gevoel kan ik absoluut beamen. Lekker spul.

Auriege was/is een merk dat op het moment nog alleen in salons wordt verkocht maar daar gaan ze mee stoppen. Ze willen zich op de online markt gaan richten en dus voor een groter publiek bereikbaar worden. Ik ben heel benieuwd of ze daar in gaan slagen want ondanks dat ik ruim 10 jaar behandelingen en producten van Auriege heb gebruikt kan ik me voorstellen dat ‘het publiek’ toch eerst de producten wil voelen alvorens je het zomaar online koopt. Maar wellicht ben ik daar een beetje ouderwets in?

Ultra Tense Auriege Ultra Tense Auriege

Deze tube is dus superfijn in gebruik en als je hem voor je oogcontour en fijne lijntjes gebruikt ook nog eens zuinig in gebruik. Je kunt het kopen voor EUR 31,-. Ik zie vooralsnog alleen een Belgische site die het verkoopt maar het moet dus in de komende maanden ook in Nederland op de markt komen.

Wat is jouw laatste beauty ontdekking?

Annette

 

 

6 thoughts on “Ultra Tense

  1. Ik heb een paar staaltjes gekregen van Garancia, een frans merk waar ik nog nooit van gehoord had. Tot nu toe tevreden van de staaltjes, ga me misschien de oogcrème en nachtcrème halen om wat grondiger uit te proberen. Ik heb er ook over geschreven op mijn blog.

    Like

  2. Pingback: Opgemaakt #15 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s