Shimmerbrick

 MeMeMe Shimmer Stack Bronze

Wat een prachtig doosje nietwaar? Ik bedoel natuurlijk de inhoud 🙂 als is het doosje ook mooi vormgegeven daar niet van. Volgens mij is dit een dube van de doosjes van Bobbi Brown. Ik kan het niet voor je vergelijken want ik heb geen producten van Bobbi Brown maar ik heb dergelijke doosjes voorbij zien komen op andere blogs.

styletone box juni 2015 Shimmerbrick MeMeMe

Het is zowel een bronzer als te gebruiken als oogschaduwdoosje en dat is wat ik doe. Zelf ben ik niet zo van de bronzer. Ik ben er niet handig in en het ziet er dus meestal niet al te best uit als ik weer eens een poging doe, hahaha.

De kleuren zijn subtiel maar wel allemaal goed op te bouwen. Voor een mooie every-day look is dit een prima palette. Heb je feestje dan zou ik deze skippen en voor iets gaan wat meer pigmentatie heeft en wat sprekender kleuren. Maar voor naar kantoor of ‘zo maar’ een dag is deze helemaal prima.

Shimmerbrick MeMeMe MeMeMe shimmerbrick

De kleuren zijn allemaal in de brons-tinten. In houd er van. Het product is verrijkt met kokosolie dus ook nog eens zacht voor je huid. De houdbaarheid van de ooglook (mits je een primer gebruikt) is prima. Het doosje is te koop voor EUR 12,99 via www.mememecosmetics.com.

Als tip wordt nog gegeven dat mocht je een oogschaduw of bronzer hebben die je niet meer gebruikt je deze poeder kan toevoegen aan een blanke lak voor een mooie nagellak. Nog nooit geprobeerd maar ik vond het wel een originele tip.

Ik ben heel blij met deze aanvulling in mijn make-up voorraad(je).

Gebruiken jullie een bronzer?

Annette

12 thoughts on “Shimmerbrick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s