Police the crease

Laidbare – Police The Crease Wrinkle Corrector

Naast het vitamine C serum waar ik eerder een review over schreef, bestelde ik ook deze Police the Crease (leuke naam) bij de webshop van Heavenly Pure.

Police The Crease Wrinkle Corrector is een anti-age crème van Laidbare, het helpt fijne lijntjes en tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Onmisbaar voor iedereen met een ouder wordende huid. Het zeewier extract in deze crème voedt de huid en is effectief in het verminderen van de zichtbare lijntjes. Maar het échte werkzame ingrediënt in deze crème is het hibiscus extract, ook wel bekend als het extract van de natuurlijke botox plant. In combinatie met perzik, vitamine E en citroen geven het zeewier – en hibiscus extract in deze natuurlijke crème uw huid een mooie, egale tint.

Ik moest even wennen aan de geur van deze crème. Vooral de eerste dagen vond ik hem wat muffig maar uiteindelijk kreeg de frisse (citroen?) geur de overhand en ging ik de geur meer waarderen. De eerste 2 a 3 weken vond ik de crème erg lekker en deed deze het goed op mijn huid. Je voelt dat het ‘iets’ doet en ‘trekt’ een beetje.

Laidbare Police the crease

En dat werd wel een beetje een ding. Want naar mate ik de crème langer in gebruik had hoe minder ik het idee had dat mijn huid genoeg gevoed werd. Het trekkerige gevoel werd echt een beetje een ‘droog’ gevoel. Wel is hij top onder mijn foundation dat moet gezegd. Als ik de ingrediënten bekijk zie ik best veel Alcohol en daar zit hem dus de kneep denk ik. Hij droogt te veel uit.

Ingrediënten:

Acmella oleracae extract, Alcohol, Aqua, Benzyl alcohol, Caprylic – caprine triglyceride, Cetearyl alcohol, Cetearyl glucoside, Chlorella vulgaris extract, Citral, Citrus aurantifolia (biologische limoen) schil extract, Citrus medica limonum (citroen) fruit water, Dehydroacetic acid, Dextrin (Hibiscus zaad extract), Gehydroliseerde Hibiscus esculentus extract, Glycerin (coconut), Glyceryl stearate, Isopropyl myristate, Limonene – biologische etherische olie, Prunus persica kern oil, Tocopherol

Ik ben dus om mijn huid toch een beetje meer te voeden een extra serum onder deze crème gaan gebruiken. Jammer want dat zou op zich dus niet nodig moeten zijn. Maar helaas ondanks dat deze crème anti-aging is, is deze voor mijn huid absoluut niet voedend genoeg. Mijn huid is normaal te noemen en ik denk dus dat deze niet echt geschikt is voor de ‘oudere jongere’ onder ons :).

Laidbare Police the crease

Een tube van deze crème kost EUR 20,-. Wil je iets van dit merk proberen zou ik toch echt iedereen naar de vitamine C serum verwijzen en deze overslaan. De webshop van Heavenly Pure is wel echt een bezoekje waard, er staan fijne producten tussen.

Zijn er bepaalde ingrediënten waar jij op let bij de aanschaf van een product?

Annette

4 thoughts on “Police the crease

  1. Zeker een grappige naam! Vroeger moest ik altijd alle ingrediënten uitpluizen,nu doe ik dat minder. Ik check soms wel of er parfum, SLS, parabenen of SPF inzit. Maar dat staat vaak of groot op de verpakking of ik pak een merk waarvan ik weet dat het wel goed zit.

    Like

  2. Ik check vooral op retinol en vitamine A omdat ik daar op reageer. En liefst weinig of geen alcohol omdat ik sowieso al een droge huid heb. Het vervelende is dat ik soms ineens op een product reageer waar ik tot dan niet op reageerde of dat ik plots uitslag heb en niet weet waarom.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s