Styletone

Unboxing: Styletone Maart 2016

De tweede vrijdag van de maand valt hij standaard op de deurmat. De Styletonebox Maart editie. Kijk je mee wat er deze maand in zit? Mijn eerste indruk was dat hij wat leeg oogt maar we gaan voor kwaliteit boven kwantiteit toch?

Styletone maart 2016 ann ages gracefully

We starten met een wit oogpotlood van het merk Ofra. Hij is speciaal bestemd voor gebruik op de waterlijn. Een wit potloodje laat je ogen wat groter lijken. Zelf geef ik de voorkeur aan een huidkleurig potlood maar gebruik zelden een potloodje op de waterlijn tegenwoordig. Als tiener deed ik dat wel :). Dit potlood heeft een waarde van EUR 11,75. Het potlood is vegan-proof want de bijenwas is vervangen door Ricinus Communis oftewel wonder olie.

Dan een minerale oogschaduw van het merk Marsk ter waarde van EUR 19,50. Minerale oogschaduws winnen aan populariteit omdat ze ‘groen’ zijn er er veel vraag is naar natuurlijke producten. Geschikt ook voor de gevoelige huid omdat het geen conserveermiddel of parfum bevat. De kleur is groen/grijs mooi maar denk niet dat dit een potje is dat ik snel zou pakken. Lijkt me best lastig zo’n los pigment.

Nog een potlood. Dit is een zwarte van Ardency Inn en blijkt een lipcolour top coat te zijn. Was ik toch even op het verkeerde been gezet want ik dacht gelijk aan een oogpotlood. Als dacht ik wel wat een dikkerd. Wat doet dit potlood? Gelukkig maakt het je lippen niet zwart. Het geeft een wet-shine donker sexy tintje aan je normale lippenstift. Je gebruikt hem dus over je normale lipstick of onder een lipgloss. Ik ga het proberen. Dit product kost maar liefst EUR 17,50

Van Figs & Rouge (van die leuke kleurrijke verpakkingen) zit er dit keer een serum in met een waarde van EUR 31,99. Ik houd van serums dus dit is mijn favoriet van deze maand. We hebben het hier over een herstellend serum die roodheid en irritaties tegengaat. Wat zit er onder meer allemaal aan ingredienten in? Extract van de Hazel, royal jelly, eye bright (een klein plantje – kan geen vertaling vinden) blauwe madeliefjes (? Wist niet dat die er waren) en Aloe Vera. Ik ga hem lekker proberen.

Tot slot een plumping Lipgloss van het merk Iskin. Ziet er zeer luxe uit. O-M-G deze kost dus gewoon EUR 49,- niet te geloven hahaha. Lip plumper tsja, wat zal ik ervan zeggen, bij het openmaken krijg ik een enorme tandpasta geur in mijn neus. Van dat dus, hij prikkelt er lustig op los op de lippen. Wel een prachtige kleur overigens maar nee hoor er gebeurd verder niets met mijn lippen. Botox in a bottle staat in de beschrijving. De mensen van Styletone vergelijken deze met de Dior Lip Maximizer. Fijne lijntjes zouden minder zichtbaar worden en de lippen moeten  voller en gladder gaan ogen.  Ik ben er nog niet helemaal over uit wat ik hiervan vind. Dat geprik hoeft van mij niet en ondanks dat ik geen lipgloss fan ben voelt hij verder wel prettig aan en de kleur vind ik echt beeldschoon. Hij blijft enorm goed zitten wel een paar uur kan ik je vertellen.

De box is zijn geld weer dubbel en dwars waard deze maand. Het serum en de lipgloss zijn de grote winnaars wat mij betreft deze maand. Wat vind jij van de inhoud?

Annette

 

8 thoughts on “Styletone

  1. Wat een vreemd product die zwarte lipcoat, ik ben benieuwd wat je ervan vindt en hoe dat uitpakt.
    Zo een lip product met een tintelend effect vind ik echt gaaf. Ik heb er ook een, echt voller worden mijn lippen niet maar voelt wel lekker aan!

    Like

  2. Ik vond het een leuke inhoud. Juist omdat er dingen inzaten die leuk zijn om een keer te proberen. Het witte potloodje moet je echt eens proberen op je onderste waterline. En dan wat oogschaduw eronder smudgen. Dan heb je geen echte oogpotlood rand maar meer een mooie vervaagde schaduw. Ben benieuwd hoe het je bevalt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s