Styletone box Juli 2015

Yes! De nieuwe StyleTone box kwam binnen. De Juli editie deze keer alweer. Mijn verwachtingen waren weer hooggespannen want zou de inhoud wederom een fijne zijn? Deze keer gaan we op wereldreis, joepie!

StyleTone juli 2015

Ja hoor, er zit weer genoeg moois in de box van deze maand. Ik neem je even mee langs de producten. Als eerste het ‘extraatje’ dat deze keer bestaat uit 3 leuke ansichtkaarten met een tekst erop. Altijd leuk om op je prikbord te hangen of om aan iemand te sturen uiteraard.

Styletone juli 2015 Styletone juli 2015 Styletone juli 2015

Eerste bestemming Tokio. Een oosterste bestemming dus waar je prachtige bloesems kunt vinden. Het betreft als eerste weer een lekker product van Figs & Rouge. Ik schreef al eens een artikel over de lipbalm die een paar maanden terug in de box zat. Dit keer is het een blikje met een sheer & shimmer lip balm in de geur Vanilla/Orange. Je betaalt voor dit blikje EUR 6,50. De lipbalm is 100% natuurlijk en bevat geen petroleum.

Styletone juli 2015 Styletone juli 2015

We reizen naar Parijs! Dan een tube shampoo van het merk Rich. Persoonlijk nog nooit van gehoord. De tube heeft een waarde van EUR 4,95 en bevat 80 ml prima hoeveelheid voor een weekje weg of als je kort haar hebt waarschijnlijk een week of 2 (afhankelijk van hoe vaak je je haar wast natuurlijk J). Dit is blijkbaar HET favoriete merk haarverzorging van Rihanna. De shampoo is parabeen vrij.Er zitten tarweproteinen en keratine in en zelfs een UV- en hittebescherming om je haar te beschermen tegen de stralen van de zon en je hitteapparaten als fohn of stijltang. Ik ben heel benieuwd en ga hem lekker proberen.

Styletone juli 2015

Griekenland is de volgende bestemming. Van het merk MeMeMe (waar vorige keer die prachtige shimmerbrick van was) zit er een klein Dew potje in. In een prachtige oudroze/paarse tint. Het is een creme product dus ik ben benieuwd of deze niet in de lijntjes zal verdwijnen. Ik laat het weten. Dit kleine potje heeft een behoorlijke prijs namelijk EUR 10,50. Je schijnt de intensiteit goed op te kunnen bouwen of het product als eyeliner aan te kunnen brengen. Ook dit product bevat geen parabenen en ook geen dierlijke bestanddelen.

Styletone juli Styletone juli 2015

Door naar het bruisende L.A. Obessies als gezonde voeding, beauty en veel zon mag een fijne blush niet ontbreken. Deze perzikkleurige blush van het merk Paese is verrijkt met Argan Olie en een cocktail van vitamines als A, C en E dus ook nog eens prettig voor je huid. Het zou een dupe zijn van een bekende Nars blush (ik heb geen Nars producten dus ik zou niet weten welke). De blush kost EUR 9,99

Styletone juli 2015 Styletone juli 2015

Als laatste gaan we naar Kaapstad en vinden we deze prachtige lipstik van het merk Kost (vorige keer zat er van dit merk een kabuki kwast in de box). De kleur is lekker fel en steekt mooi af bij de blauwe wateren en de bergen die je vind in dit deel van de wereld. Als je door de warmte geen full-face make up wilt dragen kom je met een lekkere lipstick een heel eind. Hij is gelukkig op de lippen iets minder fel als in de huls maar alsnog een knaller. Niet helemaal mijn ding deze kleur maar hij voelt wel lekker aan. De prijs is uitermate vriendelijk met EUR 4,90.

Styletone juli 2015 Styletone juli 2015 Styletone juli 2015

Zoals je ziet een hele leuke en gevarieerde box weer. Ik vind het fijn dat het altijd bruikbare producten zijn. De box past door de brievenbus en kost 12,95 per maand. Als je een abonnement voor meerdere maanden neemt wordt de box goedkoper en je abonnement wordt niet automatisch verlengd je zit er dus niet aan vast zeg maar.

Wat vind jij het leukste artikel uit de box van deze maand?

Annette

 

9 thoughts on “Styletone box Juli 2015

  1. Ik heb ‘m ook ontvangen dit weekend. Alleen de shampoo is hetzelfde, van de andere producten heb ik een ander kleurtje. Ik vind het weer een erg leuke box! 🙂
    De lippenstift die je hebt, staat goed bij je huidskleur! Daarvoor hoef je hem niet te laten liggen, erg leuk 🙂

    Like

  2. Het potje uit Griekenland, daar ben ik erg benieuwd naar! Staat er ook bij waar deze producten te koop zijn? Ik ken deze merken ook niet. Van Nars heb ik veel gehoord, maar ik ben er ook niet bekend mee. Ik kijk uit naar je reviews!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s