Weekoverzicht

Weekoverzicht  #118

Lichte chaos deze week. Op zondag aan het einde van de middag belde de schilder of hij van de week kon komen (ipv begin December) prima natuurlijk maar wel een beetje paniek dat ineens alles aan de kant moest.

Maandag

Kantoordag en zoals ik vorige week al voorspelde was het achterlijk druk, ik heb ook helemaal geen foto gemaakt op maandag (shame on me 😊). Ik was om half 8 op kantoor en om 4 uur was ik totaal gesloopt en heb ik de boel afgesloten en ben naar huis gereden. Daar nog even kort ingelogd maar toen vond ik het welletjes, morgen weer een dag.

We eten kipfilet, broccoli en aardappeltjes uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

De drukte van de maandag was gedaan dus weer een redelijk normale dag. Tussen de middag even een kort rondje, de zon scheen heerlijk! Ook mijn lunchpauze gebruikt om alvast wat spullen in dozen te doen en van de muren weg te halen. In de avond de gordijnen ook van de rails (kunnen gelijk ook weer eens in de was) en ben ik er – denk ik wel klaar voor – haha.

Woensdag

De schilder is er en ik heb zo goed en kwaad als het kon alles alvast leeg gehaald, spullen van de muur, wat planken in de keuken los geschroefd en alles staat in het midden van de kamer. Lang leve de laptop want zo kan ik toch gewoon werken en mezelf verplaatsen door het huis om zo min mogelijk in de ‘weg te zitten’. Ik heb boven niet al te best internet dus ik verplaats me van links naar rechts. Nadat alles is afgeplakt gaan ze (ze zijn met zijn 2en) als een malle aan de slag. Alles wordt 1 kleur dus ze kunnen meters maken.

Donderdag

Ook nog een schilderdag maar aan het einde van de dag is hij klaar en zitten er twee lagen latex op de muur. Ik kan er weer even een paar jaar tegen en ik begin alles op zijn plek terug te zetten, de rest doe ik op vrijdag als alles ook helemaal goed droog is. Verder gewoon gewerkt.

De thee variant van Waterdrop komt binnen – ik geloof niet dat ik ze heel lekker vind maar nog even een paar kopjes drinken.

Vrijdag

Ik probeer mijn huis weer op orde te krijgen, ik word er onrustig van als spullen niet op hun plek staan, gelukkig is vrijdag altijd een wat rustiger dag dus kan ik tussendoor wel wat kasten inruimen, zo kan ik opgeruimd het weekend in. Ik doe een poging om de gordijnen te strijken (samen met Isabelle) maar het blijft licht gekreukeld – ik vind het best – het hangt wel uit haha. Ik zet ook mijn nieuwe bureautje in elkaar zodat ik niet meer een hele opstelling aan de keukentafel heb. Ik verwacht dat we nog wel wat maanden thuiswerken en ook daarna nog wel 1 a 2 dagen per week en zo kan ik fijn werken. Wel nog even puzzelen wat de meest handige opstelling is.

Weekend

Ik rijd naar de markt maar kan de kaasboer niet vinden???? Haha hij heeft niets gezegd vorige week dus ik vraag me toch af of er iets aan de hand is. Maar goed, ik heb nog wel een stukje kaas dus ik besluit dan maar alleen bloemen te halen.

Thuis gooi ik een was in de machine, doe wat aan het huishouden en loop een rondje over de hei. Het is prachtig weer en eigenlijk had ik mijn zonnebril op gemoeten want ik knijp met de ogen tegen de felle zon (hallo rimpels 🙂 ). In de avond ga ik bij een vriend een hapje eten.

Zondag ook niets gedaan – het wordt wel wat saai allemaal maar goed. Ik ga een lange wandeling maken op de hei (ik heb een rondje van een half uurtje en een groot rondje van een uur), stofzuig en dweil en plof met een boek op de bank. Ik lees dus wel veel meer op het moment. Ben al aan boek 47 geloof ik van dit jaar.

Hoe was jullie week?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Heerlijk weer zo’n “fris” huis en die schilders zijn altijd zo lekker snel. In Nieuwegein deed ik alles altijd zelf en was vervolgens een 1/2 week bezig met 1 muur….Leuk bureautje overigens mag ik vragen waar je dat gekocht hebt wij zoeken nog iets voor in de woonkamer. Ja het wordt wat saai maar nu alles weer loslaten is ook geen optie. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Heerlijk je kamer weer opgefrist, dus je kan er weer tegen een paar jaar.
  Mijn kamer staat ook vol met bloemen,ondanks dat ik mijn verjaardag niet uitbundig kon vieren.
  Heb toch nog de hele week elke keer 2 personen op visite gehad, dus toch nog heel fijn in deze tijd.
  Vorige week zondag bij Danielle op Sushi getrakteerd,dat mocht dan ook weer.
  Gisteren is Richard met de jongens komen eten,genoeg chinees besteld bij Boeddha en alles schoon op.
  Succes weer de komende week en dat thuiswerken is aan de ene kant wel lekker,maar je mst ook je collega ‘s

  Geliked door 1 persoon

 3. Fijn je eigen bureautje, ziet er goed uit! Het mysterie van de kaasboer… ik zie een spannend boek voor mij!
  Ik ben net begonnen aan deel drie van de cirkel van het kwaad van Linda Jansma. Wat een geweldige schrijfster is dat!
  Heerlijk dat je huis weer gewit is, wij doen het altijd zelf en stiekem vind ik het ook altijd leuk om te doen.

  Geliked door 1 persoon

  • Het mysterie van de kaasboer heb ik inmiddels opgelost – althans iemand wist mij te vertellen dat er corona was dus de hele hut op slot gedaan haha hopelijk mogen ze volgende week staan want dan heb ik echt wel kaas nodig! Ik weet van mezelf dat ik heel enthousiast kan beginnen aan een schilderklus maar dan na een uur al bedenk waarom ook weer haha dus blij dat ik het toch uit handen heb gegeven.

   Like

  • Ja mijn eettafel is nu weer te gebruiken waar hij voor bedoelt is. Wel even wennen dat ik wat minder ruimte heb nu haha want ik had overal papieren en prulletjes liggen inmiddels (hoe meer ruimte je hebt hoe meer je gebruikt). Heel fijn inderdaad dat het schilderwerk erop zit.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s