Mijn blog is een jaar

Gisteren was mijn eerste blog verjaardag ;). Toch even iets om bij stil te staan nietwaar? Zoals je in de ‘Over mij’ pagina kunt lezen heb ik heel lang getwijfeld of ik dat wel moest doen een blog beginnen. Want blogs schieten (nog steeds) als paddestoelen uit de grond dus wat voeg je toe?

Ann Ages Gracefully 1 jaar

Nou, niet zoveel denk ik maar dat kan me eerlijk gezegd niet eens zo heel veel schelen. Want wat vind ik het leuk! En dan heb ik het dus gewoon over mezelf. Ik geniet er enorm van om met mijn blog bezig te zijn en te kijken wat wel en wat niet werkt.

Inmiddels heb ik aardig mijn draai gevonden en met 3 artikelen per week is het voor mij ook goed bij te houden allemaal. Ik schrijf mijn artikeltjes, tik, maak foto’s doe ‘research’ snuffel me gek naar leuke merken en ben er helemaal happy mee.

Ann Ages Gracefully 1 jaar          Ann Ages Gracefully 1 jaar

Dat ik inmiddels ook een leuke schare ‘fans’ heb, maakt me dubbel blij. Ik krijg reacties op de stukjes die ik schrijf en zie elke week mijn bezoekers aantallen groeien. En nee, dat gaat niet hard maar BOEIEN! Want elke bezoeker is er 1 en ik wordt er helemaal heppie-de-peppie van.

Ik heb nul verstand van websites en klungel dus soms wat af voordat ik heb wat en hoe ik het wil. Ik zou toch echt eens een cursus ofzo moeten volgen want het blijft af en toe abracadabra maar tot nu toe is mijn site in de lucht en komen de artikelen online op de dagen en tijdstippen dat ik ze heb ingepland.

Ik ga dus gewoon stug door en hoop ook dat jullie blijven volgen? Op naar jaar numero 2!

Dus dank lieve lezeressen (en wellicht lezers) voor jullie steun, berichtjes, goede en opbouwende kritieken, tips etc.

Hieperdepiep voor Ann Ages Gracefully en we blijven de rimpels strijdvaardig te lijf gaan en de grijze haren lekker in de verf zetten 🙂

Annette

Ann Ages Gracefully

23 thoughts on “Mijn blog is een jaar

 1. Van harte! Ik lees altijd met veel plezier jouw posts. En mocht je technische vragen hebben, je mag het mij altijd vragen. (ik ben ook altijd aan het puzzelen) Hieperdepiep, hoera voor Annette!

  Like

 2. Proficiat met je blog verjaardag!Volg je pas sinds kort 🙂 Vindt het super een blog te volgen van een 40+ YOU GO GIRL XXX

  Like

 3. Gefeliciteerd met je blogverjaardag, ik hoop dat je nog heel lang blijft bloggen. Ik geniet altijd van je artikelen, en van het feit dat er steeds meer bloggers als jij en ik komen 🙂 Mocht je wat meer willen weten over WordPress: bij de dame die vorig jaar mijn website heeft gebouwd, kun je binnenkort een gratis WordPress 10-daagse volgen: http://www.wp10daagse.nl/ Ik heb me al opgegeven, ik hoop er weer een en ander van op te steken.

  Like

 4. Gefeliciteerd! Jouw blog was – samen met Beautyspots – de eerste website die ik ontdekte in de categorie 35+ (kijk eens hoe ik dat netjes omschrijf) en ook de eerste die bleef hangen.

  Een jaar is echt knap, helemaal als je fulltime werkt en je het allemaal in je vrije tijd moet doen. Ik kom regelmatig even bij je lezen, het leest prettig weg, met een kopje thee op de bank.

  Op naar het volgende jaar! Maar dat gaat helemaal goedkomen als ik dat zo lees.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s