Fashion

Faux Lederen broek

Ik heb welgeteld 1 zwart kledingstuk in mijn kast en dat is een nep-lederen broek. Ondanks de kleur (ik houd niet van zwart, vind het me niet mooi staan, doe mij maar lekker kleur) is de broek de afgelopen twee jaar een najaars/winter favoriet geweest.

Faux nep leren broek

Maar nu heb ik een donker blauwe 🙂 Yes! Dat is meer in mijn straatje en ik ben er dan ook superblij mee. De broek komt van de H&M (daar kwam de zwarte ook vandaan) en zit heel mooi, draagt fijn, heeft een goed model.

De broek is qua model bijna identiek aan de zwarte maar hij is wel wat steviger rond de knieën. Dat is prima natuurlijk want daar heeft de broek het best zwaar en komt er een hoop spanning op te staan. Ik combineer de broek ‘netjes’ met een overhemdblouse en een leuk vest. Met een leuke trui voor wat meer casual look en dan met mijn witte sneakers eronder of enkellaarsjes.

Een veelzijdig kledingstuk dus waar ik de komende maanden veel draagplezier aan hoop te hebben. Hij kost normaal EUR 29,95 wat ik een prima prijs vind voor een broek (ik vind ze niet snel goedkoper) maar ik had EN de verzending gratis EN 25% korting op een kledingstuk naar keuze. Dus samen met de overhemdblouse die ik ook had besteld was ik geloof ik EUR 37,- kwijt.

Kijk, dat is nog eens leuk shoppen. Ik koop niet vaak bij de H&M omdat ik er zelden kan slagen maar winkelen vanuit de catalogus gaat me een stuk beter af. Ik weet niet wat dat is ik heb dat bijvoorbeeld ook bij de Zara (kan ik ook nooit slagen) en bij de Mango ook wel een beetje. Ik denk dat de winkels vaak wat te vol hangen en ik vind ze niet heel overzichtelijk.

Dat is persoonlijk natuurlijk. Ik ben benieuwd of jij wel naar hartenlust kunt shoppen bij de bovengenoemde winkels? Laat je het weten in een reactie?

Annette

24 thoughts on “Fashion

 1. Hippe broek! De H&M bij ons is altijd overzichtelijk en de winkel is netjes. Dus op zich is het prima winkelen, maar ik snap wat je bedoeld. Als ik online op H&M kijk zie ik vaak meer leuke dingen, plus dat je ook vaak de totale look ziet (met model). Als ik iets zie wat ik graag wil hebben ga ik toch altijd eerst naar de fysieke winkel om hem te passen. (scheelt dan ook weer verzendkosten en dan weet ik direct of het goed staat)

  Like

 2. Prima broek!!! Ik herken wat je zegt over onoverzichtelijke winkels met teveel spullen, en veel klanten 😯! Ik shop via de website of catalogus. Een stuk prettiger, en zo veel makkelijker om iets te vinden. Dus je bent zeker niet de enige.

  Like

 3. Toffe broek! Ik vind nepleer ook eigenlijk altijd wel leuk. Zelf vind ik het ook niet altijd fijn om in fysieke winkels te shoppen; vaak zie je dan toch net weer niets omdat het zo onoverzichtelijk is. Online is dan toch makkelijker, zeker als je gratis kan retourneren.

  Like

 4. Gave broek. Die jij heel goed kunt hebben met jouw figuurtje.
  Ik slaag ook amper bij de Hennes. Laatst nog een leuke gebreide jurk gekocht maar dat was online, daar heb je soms een beter beeld bij, kweenie.

  Like

 5. Leuke look ! Een leren broek of rok staat bij mij nog op mijn wishlist. Heel af en toe kan ik nog slagen bij H&M/Zara/Mango/Primark/dat soort winkels. Maar het mooist zitten toch de duurdere merken (helaas …).

  Like

 6. Ik slaag soms bij de HenM. Jammer dat ze zo op jong, fris en fruitig gefocusd zijn, want ik denk dat wij fris, sensueel en pikant veel meer te besteden hebben. Dus hup meer 40+ style in de rekken!

  Die broek staat je ABFAB! You steelt tha show!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s