Chocolade

Nestle L’Atelier

Via trnd mocht ik deze keer wel een heel fijn product testen namelijk chocolade. En niet zomaar chocolade maar de uber-luxe tabletten van Nestle L’Atelier. Ze omschrijven deze chocolade als Zwitsers met een unieke ervaring in ieder blokje.

Nestle L'atelier chocolade

Vlak voor de kerst kwam er een zware doos met de post. Het was het volledige pakket met heerlijke tabletten voor mijzelf en leuke kadotasjes en genoeg chocolade om weg te geven en aan familie en vrienden te laten proeven. Echt perfecte timing zou ik zeggen want hoe leuk is het om een tasje met twee van die heerlijke tabletten weg te geven (of te krijgen)?

De tabletten zijn exclusief verkrijgbaar bij de Albert Heijn en kosten rond de EUR 3,50. Ik vind dat een prima prijs. Het is geen chocolade dat je zo even weg knaagt maar echt een mooie wat luxere uitstraling heeft dus wat mij betreft meer geschikt voor de speciale momenten of om cadeau te geven. Een tablet heeft een gewicht van 195 gram dus geen kleine jongen ook :).

Nestle L'atelier chocolade

Er zijn 4 verschillende smaken verkrijgbaar;

  • Pure chocolade met (geroosterde) hazelnoten
  • Pure chocolade met bosbes, hazelnoot en amandel
  • Melk met rozijn, hazelnoot en amandel
  • Melk met cranberry, hazelnoot en amandel

De tabletten zijn gemaakt van Zwitserse kwaliteits chocolade en is (uiteraard) 100% duurzaam. Maar hoe smaakt het wil je natuurlijk weten? Nou…..goddelijk. Ik houd van chocolade maar dit is toch wel even andere koek (nee Annette, chocolade). Elk stukje heeft of wat noten of wat fruit (of beiden) en het zijn dus bijna bonbonnetjes op zich te noemen. Soms heb je wel eens repen waar je van noot naar noot moet zoeken maar dat is hier niet aan de orde. De repen zijn echt goed gevuld en smaken naar meer.

Nestle L'atelier chocolade

Ik vind zowel puur als melk chocolade lekker maar met de pure repen vind ik de toevoeging van de bosbessen echt heerlijk geeft net dat beetje extra. Ook de cranberry in de melk variant doet het goed op mijn scorelijstje. Ik vind de combinatie van fruit en chocolade sowieso wel heel fijn en lekker.

Wat een genot om dit te mogen testen en wat leuk om de tasjes weg te kunnen geven. Alleen maar blije gezichten :).

Ben jij ook zo’n chocolade liefhebber?

Annette

23 thoughts on “Chocolade

  1. Ik hou van chocolade.. hm veel te lekker. De Pure chocolade met (geroosterde) hazelnoten en Pure chocolade met bosbes, hazelnoot en amandel zou ik wel eens willen proeven.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s