Batiste Droogshampoo – XXL Volume

Persoonlijk heb ik dus nog nooit droogshampoo gebruikt. Ik las er regelmatig over bij andere bloggers en dacht wel, goh, dat zou ik ook eens moeten halen maar het was er nog niet van gekomen. Tot nu dan. Bij het Kruidvat nam ik deze bus Batiste mee in de variant XXL Volume.

IMG_2871      IMG_2872

De bus heeft een inhoud van 200 ml en kost EUR 5,89 (best prijzig). De bus heeft lekkere rose details en je hebt dus verschillende soorten. Deze zou mijn haar dus een ultieme volume boost moeten geven.

Zelf was ik mijn haar gemiddeld drie keer per week en het is dus eigenlijk nooit zo vettig dat ik een droogshampoo nodig heb. Maar je hebt wel eens van die dagen dat je haar totaal niet wil zitten en je er toch zo mee in de weer bent geweest dat het toch niet helemaal fris meer is.

IMG_2873      IMG_2874

Wat vermeld de beschrijving op het product?

Batiste droogshampoo XXL volume is perfect voor tussen de wasbeurten door als je extra veel volume wilt. Een snelle spray verfrist en ontvet het haar en geeft ultiem volume en versteviging. Creëer eenvoudig een kapsel met volume zonder het haar te touperen.

Goed schudden voor gebruik. Houdt de tuit ca. 30 cm van het haar af en spuit op de haarwortels. Masseer de shampoo met de vingertoppen door het haar. Borstel en breng het haar in model.

IMG_2349      IMG_2351

We nemen de proef op de som en zie daar. Mijn haar knapt er echt wel lekker van op moet ik zeggen. Op de voor foto’s is mijn haar slap en hartstikke statisch en na gebruik zit er echt wel meer volume in het haar. De geur vind ik persoonlijk niet zo heel lekker maar ik ben nu eenmaal een beetje een zeur als het om luchtjes gaat :). Het is niet storend hoor de lucht maar stiekem had ik toch een beetje op zo’n lekker typisch kappersgeurtje gehoopt.

Ook als je net even wat meer ‘grip’ wilt in je haar zodat je het kunt opsteken of gewoon als je het los draagt is dit echt een aanrader. Meestal als ik mijn haar los droeg was ik er na een uurtje wel klaar mee omdat het dan uitzakt en niet meer wil. Dat is door gebruik van de droogshampoo echt wel beter, ik haal even mijn handen door mijn haar en het zit goed en blijft ook een aantal uur echt goed zitten.

IMG_2345      IMG_2357

Prima spul dit wat mij betreft en nu ik het gebruikt heb, denk ik wel een blijvertje.  Van de diverse reviews die ik heb gelezen over dit product is Batiste wel het beste merk als het op droogshampoo’s aankomt. Ik heb geen vergelijkingsmateriaal dus mijn vraag aan jullie?

Gebruiken jullie een droogshampoo en zo ja van welk merk?

Annette

 

11 thoughts on “Batiste Droogshampoo – XXL Volume

  1. Goed verschil te zien tussen voor en na. Ik heb de Osis refresh dust van Schwarzkopf nog liggen van het Carmen event. Die moet ik nog testen. Hoewel ik het toen daar ook in mijn haar kreeg. Bleef goed zitten, maar het plakkerige, daar moet ik aan wennen. Wil altijd mijn handen door mijn haar kunnen halen. Maar als ik een keer een een “bun” in doe zal het ideaal zijn, dan blijft alles beter zitten.
    Ik zal ook eens kijken of daar een waas op zit..

    Like

  2. Ik gebruik het regelmatig, heb best vet haar dus tussen twee wasbeurten door best handig. Ik heb laatst die van Batiste met kokosgeur gekocht, maar nog niet geprobeerd. Heb ook wel eens een goedkoper merk geprobeerd (ik dacht Andrelon?) maar die vond ik helemaal niets.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s