Emite make-up

Ik heb mezelf een cadeautje gegeven door weer eens een abonnement te nemen op een beautybox. Ik had toen dit fenomeen net begon direct een abonnement genomen op de beautybox en ben daar zo’n anderhalf jaar lid van geweest. Helaas werd de inhoud steeds slechter en ook de levering liet te wensen over. Het feit dat daar niet over werd gecommuniceerd door beautybox heeft mij toen doen besluiten ermee te stoppen.

IMG_2720      IMG_2722

Maar nu dus een 3 maanden abonnement genomen op de Styletone. Deze box is iets goedkoper dan de andere boxen en past gewoon door de brievenbus dus geen gedoe met wachten op bezorging. De eerste box vond ik helemaal prima. Er zaten goed bruikbare producten in en vandaag laat ik je er twee van zien.

IMG_2724      IMG_2725

Ik had zelf nog nooit gehoord van Emite maar als ik even zoek vind ik toch wel goede reviews en de kwaliteit is goed te noemen. Ik kreeg twee producten namelijk een oogschaduw en een lipgloss. Deze producten zijn beide voor EUR 19,- te koop wat ik een behoorlijke prijs vind. Zelf zou ik dat niet willen betalen voor een mono oogschaduw.

IMG_2729      IMG_2744

De kleur is echt wel leuk voor dit voorjaar/zomer. Het is een mooie heldergroene kleur en als ik de beschrijving moet geloven ook waterproof. Dat heb ik eerlijk gezegd niet getest, al had dat prima gekund met de regenbuien die we onlangs hadden eind maart, begin april :). Ook bevat de oogschaduw soja-olie dus een ietsepietsie verzorgend. De kleur is CACT (in neem aan van cactus haha).

IMG_2733      IMG_2755

Dan de gloss. Zelf ben ik geen gloss liefhebber. Het plakt mij altijd te veel. Deze heeft mij echter aangenaam verrast. De kleur is mooi en je brengt hem fijn aan met het kwastje. De gloss zit vol met  vitamientjes als A,E, F en raapzaad- en sojaolie. Wel zit er een soort chocolade luchtje aan (heel lichtjes) dat voor mij niet had gehoeven. Tevens belooft hij je lippen voller te laten lijken, dat zie ik dan ook weer niet. De gloss blijft verrassend goed zitten en voelt prettig (en dus niet plakkerig) aan op de lippen. De kleur is LUCE.

Enfin, ik ben wel blij met deze twee items en zal ze met plezier gebruiken. Leuk om zo kennis te maken met producten die je anders niet zou kopen.

Hebben jullie een beautybox en zo ja welke?

Annette

 

6 thoughts on “Emite make-up

 1. Ik heb toen de beautyboxen-rage net begon een abonnement genomen, maar ook weer snel opgezegd. Ik vond dat er te veel samples in zaten en geen full-size producten. Best jammer, want het is natuurlijk hartstikke leuk om iedere maand cadeautjes uit te pakken…
  Ben benieuwd wat er nog meer in jouw. box zit. Leuk!

  Like

  • Ik het begin kreeg je ook wel luxe samples als La Mer in je box maar al snel ging het idd bergafwaarts heel jammer vond ik dat want met name de eerste paar boxen kwam ik zo met merken in aanraking die ik anders nooit gekocht zou hebben. Er komt vast nog wel eens wat voorbij uit de boxen.

   Like

 2. Ik ben sinds twee maanden lid van de Beautybox en loop tegen dezelfde dingen als jij. Met name het feit dat er niet wordt gereageerd door Beautybox op mijn e-mail vind ik erg slecht. Zonde.

  Like

  • Dat is balen Hennie, helemaal omdat ze beterschap hadden beloofd. Slechte zaak want ze zijn destijds veel klanten kwijtgeraakt hierdoor, op FB waren de klachten echt niet van de lucht. Jammer hoor want het concept om jezelf zo’n kadootje te doen is natuurlijk wel ontzettend leuk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s