Essence oogschaduw – voorjaarskleuren

Onlangs liep ik bij het Kruidvat richting het Essence schap toen mijn oog viel op de opruimingsbak. Meestal sla ik die over want a) het ziet er vaak niet al te fris meer uit en b) het zijn vaak producten die ‘over’ zijn dus ook niet zo gewild of goed. Nu echter spotte ik daar een heleboel Essence mono oogschaduws waarvan ik dacht dat ze toch pas nieuw waren.

IMG_2804      IMG_2816

Het zijn namelijk de mono-oogschaduws met een (nep) invisibobble erbij. Anyway, ik nam voor EUR 1,- per stuk 3 verschillende mee. Een zalmroze kleur (Apricotta) en Vanille kleur (Chilli Vanilli) en een Mauve (Dance Mauve). De kleurtjes zijn wel echt voorjaarskleurtjes. Ik zou dit soort tinten niet snel in het najaar of de winter dragen. Maar voor een lichte voorjaarslook zijn dit prima kleuren.

IMG_2806      IMG_2821

 

IMG_2807      IMG_2809

De pigmentatie is wel oke, niet super maar ook niet heel slecht en voor 1 euro hoor je mij niet klagen. De vanille kleur is met name geschikt om onder het wenkbrauwbot te dragen. Leuk als highlighter dus. De zalmrose is prima draagbaar en ook de mauve kan mijn goedkeuring wel krijgen.

IMG_2810      IMG_2822

IMG_2811      IMG_2812

Ik ben dus best blij met deze 3 kleurtjes en heb ook nog eens 3 goede haarelastieken waar ik eerder al (lees hier) een artikel over schreef. Ik denk dat deze collectie plaats moest maken voor de volgende en dat ze daarom al vrij snel in de afprijzing zijn gegaan.

IMG_2814      IMG_2824

IMG_2815      IMG_2817

Ik moet zeggen dat ik tegenwoordig wel meer geneigd ben om een palette aan te schaffen dan een mono oogschaduw gewoon omdat het vaak net wat meer value for money is. Hebben jullie dat ook?

Annette

14 thoughts on “Essence oogschaduw – voorjaarskleuren

 1. Klopt, een palette is handiger, tenzij ik de perfectie (matte) kleur zou tegenkomen. Die elastiekjes zijn ook super. ik heb de originele en de neppe thuis, ideaal zijn ze.

  Like

 2. Ja en nee. Mijn lievelingspalette is de Naked 2 Basic, maar ik heb met twee kleuren nu pan geraakt terwijl ik er twee ook bijna niet gebruik. Die twee die bijna op zijn, zou ik wel graag los bestellen.

  Like

 3. super leuke kleurtjes, die vanille is idd erg mooi als highlighter.
  Die elastiekjes heb ik echt nog niet gebruikt, lijkt me niet lekker zitten…
  Ik ben groot fan van mijn Naked 2 palette, alleen heb van alle kleuren wel 2 favorieten die nu dus op zijn, helaas kun je deze niet los nabestellen dus dat is echt super balen!

  Like

  • Dat las ik bij een andere comment ook, het is vaak zo idd dat je uit een palette ook maar bepaalde kleuren gebruikt en zeker niet allemaal evenveel, dan is het wel weer jammer dat je de kleuren niet los kunt kopen. Zeker van de Naked 2 want dat is toch geen goedkoop palette.

   Like

   • Ja klopt, €52 betaald geloof ik, maar heb hem dan ook al 2 jaar.. Die pigmentering is zoo mooi! Maar daarentegen is met een palette reizen weer veel makkelijker en heb je meer kleuren bij je.. Ach ja zo heeft ieder wel wat haha!

    Like

 4. Ze zijn wel leuk! Helemaal met die invisibobble erbij. Op mijn huidje kunnen ze in ieder geval als highlighter. Ik koop alleen losse oogschaduw of een oogpotloodje in een bijzondere kleur om een bepaald kledingstuk te accentueren. En die combineer ik dan met mijn grote liefde, mijn Naked 2! Huge UD fan hier. Ik huil nog steeds om Sephora, maar heb vliegende vriendinnen die mij voorzien 😉 Ook heb ik wat losse doosjes van Collistar, die zijn ook geweldig qua pigmentatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s