Notitieboek van Webprint

Mijn mede-bloggers weten er vast alles van. Wij bloggers krabbelen, noteren, maken lijstjes, drafts  en schrijven zo wat af. Meestal hebben we ook een zwak voor fijne, leuke en kekke opschrijfboekjes en andere fijne ‘kantoorspulletjes’.

IMG_2653      IMG_2652

Toen ik de mogelijkheid kreeg om weer een leuk foto kado uit te zoeken koos ik voor een notitieboek. Via de site van Webprint kon ik heel makkelijk een leuk notitieboek met foto’s uitkiezen.

IMG_2660      IMG_2661

Het werkt heel erg makkelijk. Je kiest voor een van de voorbeelden of maakt er helemaal een zelf. Je kiest voor een schrift met lijntjes of voor blanco pagina’s, zoekt wat leuke foto’s uit en klaar ben je. Het is echte geregeld in een paar klikken.

Ik koos voor dit fijne blauwe exemplaar. Met een fijne quote (ook zo’n zwakke plek :)) en koos een paar fijne blogfoto’s uit. Nu heb ik weer een heel fijn notitieboek waar ik weer heel wat inspiratie en ideetjes voor mijn blog in kwijt kan.

IMG_2654      IMG_2658

Het is duidelijk dat dit boekje van mij is (ha!) dus ik hoef niet bang te zijn dat iemand anders ermee aan de haal gaat. Nu is mijn zoon toch allergisch voor als wat maar riekt naar school dus die zal het niet zo snel gebruiken maar mijn dochter vindt dit ook leuk.

De bestelling was binnen een paar dagen in huis en het bestellen is dus super makkelijk. Voor een exemplaar dat ik nu heb gemaakt ben je EUR 14,95 kwijt. Het formaat is trouwens A4. Dus toch wel behoorlijk groot.  Bij Webprint hebben ze ook andere leuke foto-kado’s, ik vind zelf bijvoorbeeld een mozaïek ook leuk of wat dacht je van een paar slippers. Weet je zeker dat die niet worden gepikt op het strand of bij het zwembad.

IMG_2657      IMG_2656

Ik vind het erg leuk en ben blij met mijn exemplaar. Het is natuurlijk een erg leuk idee ook om aan iemand kado te doen. Zo kun je iemand een heel persoonlijk notitieboek geven waar iemand heel lang plezier aan kan beleven.

Wat vind jij van mijn notitieboek en is dit ook iets wat jij zou kiezen?

Annette

 

 

8 thoughts on “Notitieboek van Webprint

  1. Wat ontzettend leuk, en ook nog eens handig. Ik heb ook een zoon die allergisch is voor het woord ‘school’ . Vind gepersonaliseerde spullen heel erg leuk, taarten, mokken, en…voor reiskoffers of trekkarren (hihi) zou het ook handig zijn. Sta je iet op Schiphol of ergens anders niet zo te zoeken naar je eigen koffer bijvoorbeeld.

    Like

  2. Super leuk, ik heb inderdaad ook een hele kast vol notitieboekjes, allemaal met andere printjes enzo. Maar een persoonlijk zou natuurlijk nog leuker zijn!

    Like

  3. Ik ben verslaafd aan de hema notitieboekjes (dat heb je kunnen zien in mijn diary ;). Die pennen heb ik ook! Ook van de Hema toch? Zo fijn die Hema! Ik vind dit overigens wel een heeeeeel leuk boekje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s