Catrice Palette – Absolute Rose

Voor mijn verjaardag kreeg ik het Absolute Rose palette. Heel blij mee! Ik heb het inmiddels een paar weken kunnen testen en diverse keren als ooglook kunnen gebruiken.

IMG_2423      IMG_2424

In het palette zitten 6 kleurtjes. Van een hele lichte (highlighter) tot aan een donker paarse tint. Ik vind het palette lekker divers en je kunt er fijne ooglooks mee maken. De twee lichtste kleuren zou ik gebruiken onder het wenkbrauwbot, de twee middelste op het bewegend ooglid en de twee donkerste voor in de arcadeboog of zoals ik heb gedaan als lijntje onder het ooglid.

IMG_2622

Zoals op de foto’s is te zien ben ik met name fan van een subtiele look maar met de donkerste kleur kun je ook zeker een avondlook maken. De oogschaduw kan soms een klein beetje kruimelen dus tik je kwastje even af voor je het aanbrengt. Het kwastje wat in het doosje zit gebruik ik niet maar ik breng het aan met mijn eigen kwasten.

IMG_2458     IMG_2453

Echt een fijn palette voor dagelijks gebruik. Je kunt Catrice kopen bij het Kruidvat en het palette kost nog net geen EUR 5,-. Prima prijsje voor een leuk doosje. Als je een primer (of oogschaduwbasis) gebruikt blijft het prima de hele dag zitten.

IMG_2249     IMG_2250

 

Op mijn lippen draag ik een potloodje van Essence in de kleur 06 Satin Mauve een hele mooie tint die mijn lippen net even een subtiel kleurtje geeft. Wel is een potloodje redelijk droog dus even met een glosje of de Labello erover en het zit net even wat prettiger.

De meeste reviews die ik heb gelezen over dit palette waren niet echt lovend. Ik ben het daar niet mee eens. Zeker voor dames die van een subtiele ooglook houden is dit echt wel een fijn palette.

Wat vinden jullie van het Absolute Rose palette?

Annette

 

 

7 thoughts on “Catrice Palette – Absolute Rose

  1. Ik heb van Catrice de absolute Nude en Absolute Bright en vind ze prima. Ik zoek altijd rustige kleuren, en kon ze niet laten liggen voor dat budget prijsje. Niks mis mee, en deze kleuren staan je ook goed!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s