Reveal Parfum – Calvin Klein

Wat een verassing toen ik een mail kreeg van Debbie dat ik met haar kerstactie op beautyscene een parfum had gewonnen. Whoop Whoop.

Het ging om deze lekkere geur van Calvin Klein die vorig jaar werd gelanceerd. Ik won een 30ml fles en wat een prachtige fles is het. Vierkant met een mooie spiegeldop. Wel een beetje opletten met neerzetten want hij kan maar op 1 manier staan.

IMG_2291      IMG_2297

Over het parfum:

Calvin Klein Eau de Parfum combineert essentiële eenvoud met scherpzinnige aandacht voor details, die speelt tussen het coole raffinement van krachtige mannelijke lijnen en zachte vrouwelijke rondingen.

Net als de Calvin Klein vrouw is Reveal Eau de Parfum sexy, zelfverzekerd en uitdagend met een verrassende touch.

De geur van Calvin Klein Reveal is oriëntaals en bevat onderstaande geurnoten:

Topnoten: ruw zout signatuur, roze peper, zwarte peper, witte peper

Hartnotent: iris, solair akkoord

Basisnoten: sandelhout, kasjmier en vetiver

IMG_2292      IMG_2293

Ik vind de geur erg lekker. Ik had hem al een paar keer in de winkel geroken en was dan ook zeer in mijn nopjes toen bleek dat ik deze fles had gewonnen. Ik koop zelf namelijk niet zo snel een parfum dus hoe leuk is het dan om er 1 te winnen. De geur is spicey en daar houd ik van. Ik heb ook de She-wood van Dsquared en dat is ook echt een favoriet parfum van mij.

IMG_2294      IMG_2295

De reclame voor dit parfum is ook mooi met onze eigen Doutzen (die volgens mij zwanger was tentijde van de opnames). Lekker zwoel en met een prettig heerschap 😉 Ik ga dit parfum met veel plezier dragen de komende tijd. De prijs van een 30ml fles ligt rond de EUR 50,-

Heb jij wel eens wat gewonnen met een winactie?

Annette

 

4 thoughts on “Reveal Parfum – Calvin Klein

  1. Jaaaaa! Bij diezelfde Debbie heb ik van Calvin Klein Forbidden Euphoria gewonnen. Er zit nog een bodempje in. Zolang doe ik er al mee en hij ruikt nog steeds geweldig!

    Like

  2. Oh wat een heerlijke prijs! Ik las vroeger Debbie trouwens ook, maar ben daar mee gestopt toen ik zag dat ze reacties modereerde. Toen had ik echt zoiets van: ‘Doei, flikker dan maar op’.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s