Unboxing

Look Fantastic Juni 2019

Het thema van de box van deze maand was verzorgingsproducten van over de hele wereld. Het is dan ook weer een mooie verzameling uit allerlei landen geworden. Te leuk om op deze manier weer fijne producten te kunnen uit proberen. Kijk je mee wat er allemaal in de box zit deze maand?

Annette

6 thoughts on “Unboxing

  1. Ik blijf het een fijne box vinden, elke maand weer een cadeautje. De zeep heb ik ook weggegeven. Het kleine flesje serum heb ik als serum gebruikt.

    Like

  2. De eerste 2 producten vind ik heel interessant. Mijn huid boven mijn ogen jeukt soms wat, ik denk dat het iets te maken heeft met het litteken van de ooglidcorrectie. En de peeling, bij zo een product voel ik ook graag wat, dan weet je dat er wat gebeurd. Kijk uit naar jouw bevindingen!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s