Nagels #23

Nagels #23 – Hema Ice on Fire

Het is tijd voor een licht lakje. De afgelopen maanden heb ik met name donkere kleuren gedragen. Best mooi maar ik verlang naar het voorjaar. Ik vind het fijn dat ik weer met licht naar huis rijd in de middag na een dag op kantoor. We gaan de goede kant weer op.

Bij de Hema zag ik de Ice on Fire collectie met wat ‘coole’ pastels. Ik nam de kleur 43 mee. Dit is een mooie zacht paarse (of lila – net hoe je het noemen wilt) kleur. Jammer dat de Hema nog steeds geen namen aan hun nagellak geeft.

Deze nagellak komt uit de Long lasting collectie. Dekt prima met 2 laagjes en blijft goed zitten. De nagellak is vriendelijk geprijst en kost slechts EUR 2,50 per flesje. Helemaal prima dus.

Deze kleur matcht exact met mijn jas 🙂 ik houd ervan. Het is voor mij altijd even zoeken als ik een winterjas zoek want ik wil het liefst iets met kleur (je weet het inmiddels wellicht). Geen zwart voor mij. Deze paarse jas heb ik dan ook met veel plezier gedragen de afgelopen maanden maar ik ruil hem met liefde in voor een luchtig zomers exemplaar.

jas

Vind jij dit ook zo’n mooie kleur of houd je meer van donkere kleuren?

Annette

18 thoughts on “Nagels #23

  1. Past precies bij je jas, heel mooi zacht kleurtje. Ik heb net zo een kleur, maar dan van een ander merk. Gek, ik kijk bijna nooit bij de make-up afdeling van de Hema terwijl ik weet dat het goed spul is…

    Like

    • Ik dus ook niet. Het was dat er een groot display stond anders was ik er vast zo voorbij gelopen. Ik kijk zelden bij de Hema make up. Maar kreeg een lipstick voor mijn verjaardag en die is toch ook fijn dus toch eens wat beter speuren 😉

      Like

  2. Pingback: Nagels #36 | Ann Ages Gracefully

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s