Sweet post – Candy Crush

Anders dan de titel wellicht doet vermoeden gaat dit artikel niet over het befaamde spelletje maar over mijn favoriete snoepjes. Hmmmm, ik ben een echte snoepkont en geef dat onmiddellijk toe.

Eigenlijk vind ik alle soorten snoep wel lekker, behalve van die zure dingen, nee daar word ik niet blij van. Maar chocolade, drop, tum-tum, fudge, heerlijk!

In dit artikel wil ik dan ook even kort stilstaan bij mijn favoriete lekkernijen.

Laten we beginnen met drop. Heerlijk toch?! Ik werk bij een groot internationaal bedrijf met veel buitenlandse werknemers, die begrijpen hier helemaal niets van. Ze snappen niet dat wij dit ‘candy’ noemen en al helemaal niet dat we dit ook aan onze kinderen geven hahaha. Nou, ik ben er dol op, zout, zoet ik lust het allemaal. Om toch enigszins verantwoordt te snoepen neem ik tegenwoordig regelmatig de Klene variant (gezoet met stevia) de zoute ovaaltjes. Boy-oh-boy wat een lekkere drop.

IMG_1403                 IMG_1404

Chocolade lust ik ook, ook daar alle varianten Puur, Melk en wit (al vind ik die laatste niet zo, maar hee, als er niets anders is doe ik niet moeilijk :)). Mijn zoon kwam laatst thuis met deze reep. Hoe grappig is die. Het is van het merk Hands-off en op de chocolade staat bedrukt Mine, Mine, Mine hahaha en op 1 stukje Yours maar die is dan weer doorgehaald. Heel leuk gedaan. Ik zou nooit zo’n hele reep op kunnen hoor maar een paar stukjes bij de thee. Lekker!

IMG_1405    IMG_1407    IMG_1408

Fudge vind ik ook niet te versmaden en dit maak ik op feestjes ook nog wel eens zelf. Is heel makkelijk zelf te maken en dan geniet je er nog meer van of is leuk om weg te geven als kadootjes. Heerlijk als zo’n blokje smelt in je mond. Hmmmmmm.

IMG_1401

Als laatste heb ik gekozen voor de zoute rijen. Rare naam overigens maar je herkent ze vast op de foto. Het is een soort schuim met een licht salmiak smaak. Ha, ook lekker.

IMG_1399          IMG_1400

Kortom mij maak je blij met wat snoep, maar Chips vind ik ook lekker 🙂 wellicht dat ik daar ook nog wel eens een artikel over doe met mijn favoriete chippies. Het is niet zo dat ik enorme hoeveelheden snoep maar een snoepje op zijn tijd vind ik toch wel gewoon heel erg lekker.

Ik hoop dat jullie niet zitten te watertanden achter je computer nu (of dat ik jullie op slechte ideeën heb gebracht) maar ik vond het leuk om eens een artikel te maken over mijn ‘slechte gewoontes’.

Houden jullie ook van een beetje snoepen op zijn tijd?

Annette

 

 

10 thoughts on “Sweet post – Candy Crush

  1. Nou en of, je hebt het voor elkaar…hahaha. Ik eet nauwelijks drop maar ik het ruik of erover lees, zoals nu, begin ik echt spontaan te watertanden. Is een rare reactie, maar ik heb het altijd. Ik heb een tijdje niet gesnoept en laatst kreeg ik zo een trek in Engelse drop… een zak is in no time zo leeg. Chocolade, maak me gek, heerlijk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s