Essence – Hello Autumn Beauti-Fall red Colour adapting Blush

Naast het palette waar afgelopen woensdag een post van online kwam nam ik ook deze blush mee. Colour adapting daar was ik benieuwd naar. De blush zou er in twee kleuren zijn maar bij het Kruidvat waar ik was hadden ze alleen deze kleur 01 Beauti-fall red.

IMG_1487                IMG_1489

Door de PH-waarde van je huid verkrijg je de kleur op je wangen. Op de achterkant staat ‘stains the skin’ en zou er een natural pink-tone moeten komen op de wangen.

Laat je niet in de war brengen door de kleur in het doosje. De eerste keer ging ik lekker met mijn kwast in het product en huppakee zag ik er als een clowntje uit :). Iets te veel van het goede dus. Je moet dus even spelen met het product om te zien hoe hij uitpakt.

IMG_1490

Je kunt beter rustig beginnen en later nog wat meer aanbrengen, als dat je te enthousiast aanbrengt en de wangen te rood worden. Eenmaal de juiste balans gevonden vind ik de blush erg mooi. Hij geeft een goed kleurtje maar wel wat past bij mijn huid. Ik ben blij met deze blush en voor EUR 2,59 is het een koopje.

IMG_1516           IMG_1515

 

De overige producten van de Hello Autumn lijn spraken me niet zo aan dus ik zal er niet meer van aanschaffen. Deze twee producten (het palette en de blush) bevallen me prim en zal ik dan ook met veel plezier gebruiken. Op andere blogs las ik met name negatieve reviews over deze blush. Ik deel die mening dus niet. Hij is zeker goed te gebruiken.

IMG_1514          IMG_1513

Wat vind jij van deze blush?

Annette

4 thoughts on “Essence – Hello Autumn Beauti-Fall red Colour adapting Blush

  1. Ziet er mooi uit, ik had hem in de winkel al bekeken. Toch laten liggen,omdat ik al zoveel blushes heb. De laatste die ik kocht was van essence: Soo Blush, is ook erg fijn. Crémig en wordt ietwat poederig na het aanbrengen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s