Essence – Keep calm & go for a walk

Van de nieuwe Essence collectie nam ik twee producten mee. Het palette Keep Calm & Go for a walk en de color adapting powder blush (volgt een apart artikel over). Het palette Keep calm & go for a walk sprak mij het meest aan omdat hier ook twee groene kleuren aan zijn toegevoegd. Het andere palette Walk in the Park is ook mooi maar bevat alleen bruintinten en daar heb ik er al best veel van.

IMG_1493           IMG_1494

De pigmentatie op de arm is niet je van het (vandaar ook geen foto) maar op de ogen doet dit palette prima zijn werk. Het is wellicht geen hoogvlieger maar dat kun je voor EUR 3,59 ook niet verwachten. Het is een prima palette om elke dag te gebruiken en kan ook desgewenst wat zwaarder worden aangezet voor bijvoorbeeld s’avonds (met de twee donkerste kleuren) of door het bijv. nat aan te brengen.

IMG_1496           IMG_1565

Op de foto’s hieronder zie je de look die ik ermee gemaakt hebt. De ooglook blijft prima de hele dag zitten. Voor relatief weinig geld kun je dus een leuk palette toevoegen aan je stash. Ik heb hier de 2e kleur (licht bruin) aangebracht op het bewegend ooglid en de ‘licht’ groene kleur (de 4e van links) in de crease.

IMG_1564           IMG_1563

Vervolgens heb ik de look afgemaakt met een zwarte eyeliner (van Max & More (Action dus)) en twee laagjes mascara. Ik koos voor een bruine eyeliner op de waterlijn. In dit geval de Essence Long lasting eye pencil en dat doet deze ook echt (lang blijven zitten). Ik heb hier zowel een zwarte als bruine van, goed product ook.

IMG_1566

Wat vind jij van de nieuwe Essence collectie en heb je er al iets van gekocht?

 

Annette

4 thoughts on “Essence – Keep calm & go for a walk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s