W7 – In the Buff

Hallo! Spuit 11 hier… hahaha, ja hoor ik heb dan eindelijk ook het palette van W7 – In The Buff. Na het zien van veel reviews wilde ik ook graag dit palette hebben. Maar bij mij in de buurt geen Op=Op te vinden en toen ik een keer in Almere was bij de Op=Op hadden ze hem daar (natuurlijk) niet. Bummer! Ook bij de diverse DA’s waar ik kwam vond ik helaas niet dit palette. Kortom de jacht was geopend en het duurde en duurde maar.

IMG_0986

Uiteindelijk begreep ik dat de palette ook online kwam bij http://www.makeupmusthaves.nl/

IMG_0987

En toen was ik er als de kippen bij en heb het palette besteld. Ik ben er erg blij mee en deze pak ik dan ook vaak voor mijn dagelijkse ooglooks. Ik houd nu eenmaal van wat meer subtiele kleuren (tsja, als je 43 bent loop je niet meer met knalkleuren op je ogen, althans ik niet).  Hij werkt fijn en de pigmentatie is prima.

IMG_0988

Sommige kleurtjes kruimelen wel wat maar dat is een kwestie van even je kwastje aftikken voor je het aanbrengt op je ogen. Op de achterkant van de verpakking vind je de kleuren en de namen.

Buff, Camel, Sand, Dust, Chocolate, Topaz, Earth, Storm, Silk, Wave, Thunder, Onyx.

IMG_0990  IMG_0991  IMG_0994

Je koopt het palette voor EUR 7,99 en dat is een hele goede prijs voor wat je krijgt. Ik kan hem niet voor je vergelijken met de Naked palettes want die heb ik niet in mijn bezit maar er zijn genoeg blogs te vinden waar je de vergelijking kunt zien.

Als je (nog) niet in het bezit bent van een mooi palette met neutrale kleuren die prima op te bouwen zijn raad ik je absoluut dit palette aan.

Heb jij het W7 palette kunnen scoren?

Annette

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s