Lush – D’Fluff scheerzeep

Je ruikt een Lush winkel altijd eerder dan dat je hem ziet. Ik vind het altijd heerlijk om er even rond te lopen en even aan al die heerlijke producten te snuffelen. Wel vind ik het altijd behoorlijk duur en ben dan ook eigenlijk wel blij dat er bij mij geen in de buurt zit want nu mag ik altijd wel wat van mezelf meenemen als ‘cadeautje’.

IMG_0868

Deze keer was dat na een bezoek aan Amsterdam dus de nieuwe scheerzeep D’Fluff. En Fluffy is hij zeker. Het is een soort ‘opgeklopte’ mouse waar je door de geur ook best je tanden in zou willen zetten.  De scheerzeep heeft een heerlijke aardbeien geur. Normaal  gebruik ik nooit scheerzeep maar ik had wat reviews gelezen en wilde hem daardoor zelf ook graag proberen.

IMG_0869

Je hebt maar een klein beetje product nodig.  Doe er wat water bij en met je vingers zorg je dan dat het licht opschuimt vervolgens verdeel je de scheerzeep dan over het te scheren gebied, bijvoorbeeld je benen of oksels. Je scheermesje gaat er vervolgens als een speer overheen. Wel tussendoor steeds je scheermesje even goed onder de kraan houden anders gaat het product tussen de mesjes zitten.

IMG_0870

Na het scheren is je huid heerlijk zacht. Je doet behoorlijk lang met het potje omdat je maar een klein beetje per keer nodig hebt. Voor dit potje van 70 gram betaalde ik EUR 9,95

Gebruik jij een scheerzeep om te ontharen?

 

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s