Rimmel – oogschaduw trio (740 Fever)

Ik schreef al eerder dat ik op het moment erg van paars tinten houd. Toen ik dan ook dit leuke doosje van Rimmel spotte ging het mee in het shopping mandje.

IMG_0914

Het doosje bestaat uit 3 tinten, een paars tint (al lijkt het op de foto meer roze) een roze tint en een zilvergrijze tint. Op de achterkant staat vermeld dat het groene ogen zou complementeren maar op mijn bruine kijkers gaat het ook prima. Het kwastje moet je maar laten voor wat het is, daar kun je niet zo veel mee.

IMG_0912

Toen ik de kleuren ging swatchen dat ik even, ai, dat is niet best maar aangebracht op de ogen geeft het veel kleur af (voorzichtig aanbrengen dus) en blijft het ook nog eens de hele dag prima zitten.

IMG_0916

Ik maak me op doordeweekse dagen rond 07:00 uur op en kijk daarna nooit meer naar mijn make-up om. Ik blijf alleen mijn lippen een aantal keer insmeren met Labello mijn make-up werk ik nooit bij gedurende de dag. Dat moet wat mij betreft gewoon blijven zitten waar het zit :).

Ik neem/heb ook geen make-up producten in mijn tas of op kantoor dus kan het ook niet bijwerken, wil daar ook eigenlijk niet aan hoeven denken als ik aan het werk ben. Uiteraard als ik naar het toilet ga kijk ik even in de spiegel of alles nog oké zit maar dat is het dan ook. Op de tweede foto zie je de oogschaduw zoals het aan het einde van de dag nog op mijn ogen zat.

IMG_0952 IMG_0926

Aangenaam verrast dus door dit setje en het mooiste is de prijs slechts EUR 2,39 bij de Action. Volgens mij kost dit doosje ‘normaal’ rond de 10 euro als je hem bij een drogisterij aanschaft.

Annette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s