Weekoverzicht

Weekoverzicht #113

Ik neem je weer mee langs mijn week. Ondanks het advies van Premier Rutte zat ik deze week toch nog wat vaker op kantoor dan het plan was maar vanaf nu dus maar weer thuis werken.

Maandag

Thuis gewerkt, het was een fijn begin van de week, geen gekke dingen dus een mooie dag om er rustig in te komen 😊. Ik bestelde wel een nieuwe droger want helaas is de droger aan vervanging toe. Hij doet er een eeuwigheid over om een lading was te drogen dus qua verbruik niet echt best natuurlijk. Ik had deze droger alweer een goede 7 jaar en hij is helaas op. Vrijdag komt de nieuwe.

Dinsdag

Kantoordag. Een aanbod kunnen doen aan een kandidaat die de vorige week weggelopen kandidate moet gaan vervangen haha hopelijk meer geluk met deze dame maar de tekenen zijn goed en ze was blij dus laten we het zien. Verder was het de laatste dag op kantoor voor de collega’s want de aangescherpte maatregelen zorgen ervoor dat we weer 3 weken dicht gaan.

Woensdag

Ook een kantoordag, althans een gedeelte. Het was de laatste dag van een medewerker en die moest dus wel haar spullen inleveren. Kon ik dus mooi weer voor op en neer rijden. Beetje naadje maar het was even niet anders. In de middag was ik thuis en brandde ik een lekker geurkaarsje (scentchips, ik schreef er ooit een review over). Ook kwamen mijn onderbroekjes van Dedoles weer binnen. Ze hadden weer korting en omdat de vorige bestelling goed was bevallen kocht ik er nog drie, Egeltjes, Flamingo’s en varkentjes deze ronde haha, lekker vrolijk.

Donderdag

Nieuwe maand dus ook een nieuwe collega. Introductie geregeld en hem rondgeleid (snel klaar we hebben 1 vloer en er is dus niet veel bedrijvigheid) maar leuk om iemand weer in het team erbij te hebben. Er werd een leaseauto opgehaald – onze vice president is terug naar de US dus we hadden deze auto niet meer nodig, bezig geweest voor de kerst jawel 😊 omdat we geen kerstdiner kunnen doen met het hele team is er gekozen om een kerstpakket te doen. Wat een keuze is er zeg en lastig ook want je kunt nooit iedereen pleasen – en ik weet uit het verleden dat wat de 1 leuk vind de ander afschuwelijk haha. Zelf vind ik het erg leuk een kerstpakket. Het is toch iets dat je krijgt dus een gegeven paard…. Anyway ik heb een shortlist gemaakt van 5 pakketten mag het management beslissen welke het wordt. Voorlopig laatste kantoordag voor mij.

Vrijdag

Thuis werken dus en hopelijk op het gemakkie het weekend in 😊 volgende week een aantal sollicitanten ingepland, plan was ze op kantoor te ontvangen maar dat wordt dus helaas een online interview. Ben benieuwd – ook gaat er een collega terug naar Frankrijk dus alvast voorbereid dat ook daar weer een vacature ontstaat. Mijn droger werd bezorgd, had al een was draaien dus de droger kon gelijk aan de slag.

Weekend

Alleen even naar de markt gesjeesd en op de terugweg de Kiko ingeschoten. Had zin in nieuwe lipsticks, had denk ik al een jaar geen nieuwe lipsticks meer gekocht dus vond het hoog tijd. Het was twee kopen en de derde gratis dus ook nog eens een leuke aktie. De drie kleuren zitten allemaal in het Nude/Mauve genre want voor mij geen felle kleur op de lippen vind me dat niet mooi staan. Verder lekker uitgerust vooral.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk die onderbroekjes! Moet je wel vrolijk van worden in deze onrustige bizarre tijd. Hier een week met slecht nieuws dus zaterdag maar even museum bezocht om de zinnen te verzetten (was geen hond en erg ongezellig), Prachtige rozen overigens. Fijne week en sterkte weer met thuiswerken.

  Geliked door 1 persoon

 2. Vrolijkheid mooie onderbroekjes, bloemen, lipsticks etc.
  Wij weer sinds 1 week thuis na 5 maanden op de camping zijn geweest en alles weer winter klaar gemaakt. Wij hebben het heerlijk gehad en het weer was een kadootje in de coronatijd.Voelde ons daar veilig en veel buiten in de tuin, fietsen en wandelen.
  Gaan voorlopig ook niet op vakantie, hoe graag wij ook willen.
  Dus thuis maar het een en ander opknappen , weer sporten etc.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een leuke slips zijn dat! Ik ga ook even die website bekijken. De lipsticks matchen perfect bij je paarse/lila roosjes.
  Ik vind het verontrustend worden met die corona, laatst toch maar een mondkapje opgedaan bij Action. Voelde toch wat veiliger. Eigenlijk wil ik ook nog wegwerphandschoenen kopen, ideaal als je ze daarna gewoon weer uit kan trekken omdat er vaak bij de uitgang geen desinfectie (meer) staat. Eigenlijk moet ik ook een nieuwe droger, hij wordt soms loeiheet, vind dat doodeng.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s