Jarig (bijna….)

Vandaag is mijn zoon jarig. 19 wordt hij alweer! Ben enorm trots op hem en het is een kanjer. Morgen ben ik zelf jarig.  44 wordt ik alweer! Wow, dat kun je dus ook gewoon niet omdraaien. Nope, kun je niets meer aan ontkennen. Niet dat ik er moeite mee heb hoor, ik vind het prima en voel me ook prima!

Uiteraard moet er getrakteerd worden op het werk (maak al een aantal jaar mijn eigen recept cakepops en kom er niet onderuit om die dus niet te maken).

IMG_2418      Timo rhodos 2013

Verder doe ik er niet zo veel aan. Zaterdagavond komt er gezellig wat familie en doen we een hapje en een drankje. Een wensenlijstje blijft ook altijd lastig. We zijn toch met zijn allen enorm bevoorrecht met alles wat we al hebben nietwaar?

IMG_2403      IMG_2404

Maar mij kun je altijd blij maken met bloemen of planten, cadeau-kaarten voor e-books of lekker van de Douglas, Etos, Kruidvat. Hoe leuk zijn trouwens deze lettertjes die ik bij de Action kocht. Leuk om lekker te gebruiken bij foto’s.

Hier nog even wat foto’s uit de oude doos 🙂 Niet al te beste kwaliteit maar is foto van foto.

Mijn eerste koninginnendag

Mijn eerste koninginnendag

1e verjaardag oei wat kijk ik nijdig :)

1e verjaardag oei wat kijk ik nijdig 🙂

2e verjaardag, dat ziet er al wat vrolijker uit.

2e verjaardag, dat ziet er al wat vrolijker uit.

De 23e vertrek ik dus naar London dus daar ga ik zeker ook mijn persoonlijke wensenlijstje proberen te vervullen. Wil graag eens kijken bij Victoria Secret maar ook een bezoekje aan de Boots natuurlijk. We gaan er vast een paar heerlijke dagen van maken. Als jullie nog (shop) tips hebben laat ze dan zeker even hier als een comment achter.

Vieren jullie je verjaardag altijd uitgebreid?

Annette

6 thoughts on “Jarig (bijna….)

  1. Gefeliciteerd en alvast gefeliciteerd! Heerlijk al die oude foto’s, ik besef dat ik geen kinderfoto’s van mijn verjaardagen heb, wel veel andere. Ik las dat Dior Airflash foundation heel mooi is, zou Boots die hebben? Sephora had hem wel, maar die is niet meer, volgens mij…

    Like

Plaats een reactie